Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Καμμένος: Δεν θα κόψουμε μισθούς-συντάξεις για να πληρωθούν οι δόσεις

Ακόμα και αν οι εταίροι επιμείνουν σε επώδυνα μέτρα, η κυβέρνηση θα κρατήσει σθεναρή στάση, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ρήξη. "Όχι" σε πρόωρες εκλογές.

Καμμένος: Δεν θα κόψουμε μισθούς και συντάξεις για να πληρωθούν οι δόσεις

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κόψει μισθούς και συντάξεις για να πληρώσει τις δόσεις προς τους δανειστές στέλνει ο Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξή του στη Real News, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζει πως ακόμα και αν οι εταίροι επιμείνουν σε επώδυνα μέτρα, η κυβέρνηση θα κρατήσει σθεναρή στάση αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ρήξη.
«Συμφωνία από τη στιγμή που βρισκόμαστε μέσα στο πλαίσιο των εντολών που έχουμε λάβει από τον ελληνικό λαό στις εκλογές. Ρήξη από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι "θεσμοί" ή, για παράδειγμα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφασίζουν ότι θέλουν τη ρήξη» τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καμμένος τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών και εξαπολύει επίθεση κατά των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου κλείνοντας το ενδεχόμενο μιας οικουμενικής κυβέρνησης και λέγοντας πως «αποτελούν παρελθόν» καθώς «και οι δύο απέδειξαν ότι δεν είναι ικανοί να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό να εξεταστούν και τα «περίφημα swaps του κ. Σημίτη», όπως λέει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να διερευνήσουμε την περίοδο Καραμανλή, διότι ο Καραμανλής δεν παρέδωσε τη χώρα στον μηχανισμό στήριξης και στους δανειστές». Τέλος ο κ. Καμμένος δηλώνει πως με βάση την απόφαση του ΣτΕ θα επιστραφούν άμεσα στους ένστολους οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ το θέμα των αναδρομικών θα προχωρήσει αργότερα και με δόσεις.

euro2day

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο