Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Περιοδεία στις δημόσιες δομές της επαρχίας Θήβας πραγματοποίησε το κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Θήβας – Οινοφύτων του ΚΚΕ


Περιοδεία στις δημόσιες δομές της επαρχίας Θήβας πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Ιούνη κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Θήβας – Οινοφύτων του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.
Συναντήσεις και συζήτηση με τους εργαζόμενους έγιναν στα ΠΕΔΥ Οινοφύτων και Θήβας, στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.
Αποτυπώθηκε η ζοφερή κατάσταση που επικρατεί, με όλες κυριολεκτικά τις δομές να λειτουργούν σε οριακό σημείο, τη στιγμή που η πρόσβαση στην υγεία χρυσοπληρώνεται από τους εργαζόμενους.
Παντού σημειώθηκαν από το προσωπικό τα ασφυκτικά περιθώρια που έχει θέσει η εφαρμοζόμενη πολιτική υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας.
 
Ο Γ. Μαρίνος επεσήμανε ότι η απαράδεκτη κατάσταση εντοπίζεται σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και πανελλαδικά, η οποία είναι αποτέλεσμα καλά σχεδιασμένης από δεκαετίες πολιτικής. Σημείωσε ότι ακόμα και οι όποιες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό, τη στιγμή που συνεχίζεται η τακτική ωραιοποίησης της κατάστασης. Μόνη διέξοδο αντικειμενικά αποτελεί η θέση του ΚΚΕ για αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με έμφαση στην πρόληψη και κατάργηση κάθε εμπορευματικής δράσης στο χώρο.
Με βάση την περιοδεία θα υποβληθεί ερώτηση στη Βουλή, ενώ οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα επικεντρωθούν το επόμενο διάστημα στην προσπάθεια να αναπτυχθεί μαζικό κίνημα διεκδίκησης των αναγκών του λαού της περιοχής στο θέμα της υγείας.




12/6/2015

Το Γραφείο Τύπου 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο