Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έχω γράψει και θετικά λόγια για την Πρόεδρο της Βουλής την κ.Κωνσταντοπούλου, αλλά όσοι έχουν παρατηρητικότητα θα πρόσεξαν πως πάντα  γράφω, “για την μέχρι τώρα  στάση της Προέδρου”.

Αυτό είναι επειδή γνωρίζω πως κάποια στιγμή θα αναγκαστεί και θα την ρίξει την μάσκα, αλλά μέχρι τότε,  οφείλω να επικροτώ τις θετικές ενέργειες της προέδρου, ανεξάρτητα από το αν γνωρίζω πως δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα για τον λαό. Ούτε η επιτροπή του χρέους, ούτε η επιτροπή των μνημονίων, ούτε η εξεταστική της Siemens.  Αλλά πρέπει να επικροτώ τις  ενέργειες προς την θετική κατεύθυνση.

 Οπως και τώρα όμως, οφείλω να καταγγείλω δημόσια την ΑΙΣΧΡΗ και ΑΝΗΘΙΚΗ στάση, της προέδρου της Βουλής,  με την οποία προκαλεί τα αρνητικά αισθήματα του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού λαού.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και ούτε με ενδιέφερε ποτέ,  τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του. Το ατομικό δικαίωμα της ελεύθερης αυτοδιάθεσης του καθενός,  είναι προστατευμένο από το Σύνταγμα.  

Αλλά υπάρχουν και τρείς ΜΑΓΙΚΕΣ λέξεις της Ελληνικής γλώσσας, που λέγονται, ΗΘΙΚΗ,  ΝΤΡΟΠΗ  και ΑΙΣΧΟΣ.
Αυτές οι λέξεις έχουν πολύ συγκεκριμένη ΕΝΝΟΙΑ.
Η λέξη  ΗΘΙΚΗ,  σημαίνει:  το σύνολο των άγραφων ή θεσμοθετημένων κανόνων , που ορίζουν  τι είναι ορθό και πρέπον να κάνει το άτομο, ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα η συμπεριφορά του σε άλλο άτομο ή στην κοινωνία.

Με απλά λόγια, δεν μπορεί κανείς  ουτε ιδιωτικά, να συνουσιάζεται με όποιον και με όποια του κάνει κέφι, ανεξάρτητα αν είναι η όχι νόμιμο,  αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε άλλα άτομα. Αν δηλαδή έχεις τον-την  σύντροφο άλλου.  Αυτό λέει η ΗΘΙΚΗ.  Αλλά ούτε μπορείς βάσει των  κανόνων της ΗΘΙΚΗΣ να  επιδεικνύεις την ιδιωτική σου σεξουαλική ζωή δημόσια, διότι δημιουργείς πρόβλημα σε άλλα άτομα.
Με λίγα λόγια, τις ιδιαίτερότητες και τα γούστα της κρεβατοκάμαράς του  ο καθένας,  δεν είναι  ΗΘΙΚΟ  να τα επιδεικνύει δημόσια.  Αυτό λέει η ΗΘΙΚΗ.

            Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ σημαίνει:  Το συναίσθημα ενοχής που νιώθει κάποιος, όταν παραβαίνει ΗΘΙΚΟΥΣ ή κοινωνικούς κανόνες.  Αλλά είναι και  το συναίσθημα , που αν το έχεις, σε εμποδίζει να παραβείς αυτούς τους κανόνες.
            Αν δεν έχουμε σαν άτομα ΗΘΙΚΗ και ΝΤΡΟΠΗ , τότε καταντούμε να κάνουμε  ΔΗΜΟΣΙΩΣ  ΑΙΣΧΗ και  ΑΙΣΧΡΕΣ πράξεις.
 
                        
                       
 
            Οι ΑΙΣΧΡΕΣ πράξεις όμως, επισύρουν την κοινωνική κατακραυγή. Και για τα άτομα που επισύρουν με τις πράξεις τους την κοινωνική κατακραυγή,   η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,  έχει πλήθος  λέξεων  χαρακτηρισμού.
            Αισχρός,  άσεμνος,  χυδαίος,  ανήθικος,  βρομερός,  βρώμικος,  ρυπαρός,  σαπρός,  σάπιος,  αχρείος,  βδελυρός,  κακοήθης, ανάρμοστος,  επιλήψιμος,  εμετικός, αδιάντροπος,  κατάπτυστος,  ελεεινός.
                        
                       
            Μέσα σε αυτόν τον ΟΝΕΙΔΟ της ανθρώπινης παρακμής,  παρούσα και χαμογελαστή η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων,  Ζωή Κωνσταντοπούλου,  χωρίς να σέβεται πρωτίστως τον ΘΕΣΜΟ που υπηρετεί, ούτε και  τον εαυτό της.
            Προβαίνει χωρίς ντροπή στον εξευτελισμό της Βουλής των Ελλήνων και προκαλεί κοινωνική κατακραυγή.  Ποιός άραγε Ελληνικός χαρακτηρισμός της ταιριάζει;
            Μην νομίζουν πλέον πως θα επιβληθούν στην Ελληνική  κοινωνία με το “δόγμα του ΣΟΚ” , αν κάνουν και μία “ομαδική” στο Σύνταγμα.

Αν δεν σέβονται την ηθική της Ελληνικής κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν  και προκαλούν χωρίς να ντρέπονται τέτοια σκάνδαλα,  αποδεικνύουν σε όλους μας,  πως η διαφορέτικότητα τους,  δεν είναι κάτι φυσιολογικό,  αλλά είναι ένας προβληματικός ψυχαναγκασμός, ό οποίος ικανοποιείται, με το να δημιουργεί σκάνδαλα και προβλήματα στους γύρω του. 
Δεν έχει να κάνει λοιπόν με το διαφορετικό που αρέσει σε αυτούς,  αλλά με τον ψυχαναγκασμό τους, να το προβάλουν και να το επιβάλουν ως φυσιολογικο στους άλλους. Μόνοι τους, μας αποδεικνύουν πως είναι ΨΥΧΙΚΑ  ΑΣΘΕΝΕΙΣ και χρειάζονται θεραπεία. ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Η πρόεδρος όμως της Βουλής εκτός από  ΑΝΗΘΙΚΗ , πιάστηκε και παράνομη κατά τον ποινικό κώδικα και αυτά που αναφέρει o Π.Κ. περίπροσβολής της δημοσίας αιδούς. Ένα ποινικό αδίκημα που πριν το 2002 ήταν αυτεπάγγελτα διωκόμενο.

Όταν λέμε προσβολή της δημοσίας αιδούς,  εννοούμε  το συναίσθημα της ντροπής που νοιώθουν οι άνθρωποι  και προέρχεται ιδίως από καταπάτηση των ηθικών ή κοινωνικών κανόνων.
            Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 353
Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις
 
1. Όποιος δημόσια  επιχειρεί  ακόλαστη  πράξη και προκαλεί μ` αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.. .......  Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση.
Σήμερα (Προσβολή δημοσίας αιδούς – δίωξη κατόπιν έγκλησης)

Δηλαδή, όποιος Έλληνας πολίτης αισθάνθηκε ντροπή από την καταπάτηση των ηθικών κανόνων, του πάρτυ των γκέι και λεσβιών στην Αθήνα,  “Athens Gay Pride”  μπορεί να προσέλθει εντός τριών μηνών σε όποια εισαγγελική αρχή και να καταθέσει μήνυση κατά των συντελεστών της άσεμνης αυτής εκδήλωσης και κατά της προέδρου της Βουλής ως συμμετέχουσας.

Προσωπικά θα εστιάσω μόνο στην πρόεδρο της Βουλής ,διότι η ΘΕΣΜΙΚΗ συμμετοχή της σε αυτό το σκάνδαλο, μου προκάλεσε την μεγαλύτερη ντροπή.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ  ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,  ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΑΛΟΓΑ  ΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.

Κατά το " αἰδώς Ἀργεῖοι” που φώναξε ο Αίαντας,
ΝΤΡΟΠΗ  κ. ΠΡΟΕΔΡΕ της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΝΤΡΟΠΗ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο