Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, EINAI HΔΗ ΕΔΩ.

 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

              Ελληνίδες και Έλληνες χρόνια πολλά.
             Ο  μακαριστός γέροντας  Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός,  προφήτευσε  πως  στην Ελλάδα  πριν  “κάνει πίσω το κεφάλαιο”,  θα προηγηθεί μία “πολιτειακή ανωμαλία” και πολλοί έχουν προσπαθήσει να την ερμηνεύσουν με διάφορους τρόπους. 
             “Πολιτειακή ανωμαλία” σημαίνει πως θα υπάρξει  κάποιο γεγονός, που θα φέρει ανωμαλία  στο Πολίτευμα της χώρας. Τέτοια γεγονότα,  είναι αυτά που δεν προβλέπονται από το Σύνταγμα  και φυσικά αφού δεν προβλέπονται, δεν μπορούν και να λυθούν κατά το Σύνταγμα.

Προβλήματα, όπως η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ή του Πρωθυπουργού, ή και της Κυβέρνησης, προβλέπονται από το Σύνταγμα και αν συμβούν, δεν είναι ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ  ΑΝΩΜΑΛΙΑ.  Η πιο γνωστή πολιτειακή Ανωμαλία  που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα,  είναι το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Η λέξη πραξικόπημα,  σημαίνει, κάποια  ενέργεια  που γίνεται χωρίς νομιμοποίηση  και  αλλάζει το  “στάτους κβο” της εξουσίας.
 
Το σημερινό  “στάτους κβο” της εξουσίας στην Ελλάδα κατά το Σύνταγμα, άρθρο 2, 3, είναι η λαϊκή κυριαρχία.
 
Άρθρο 2.  Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία.
Άρθρο 3.  Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς  και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.
Αυτό που όλοι μας καταλαβαίνουμε διαβάζοντας αυτά τα δύο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ άρθρα του Συντάγματος,  είναι πως αυτά  ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
Κατά το πολίτευμα λοιπόν και το Σύνταγμα της Ελλάδος, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.  Και αυτό επιβεβαιώθηκε, αφού με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ  τρόπο αντέστρεψαν το αποτέλεσμα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Αυτό ήταν και η σφραγίδα, που άλλαξε το “στάτους κβο” της εξουσίας στην Ελλάδα, από λαϊκή κυριαρχία που το ξέραμε μέχρι τώρα.
Στα καθεστώτα,  κάνουν ότι θέλουν, αλλά δεν βάζουν φυσικά  τον λαό να αποφασίζει.  Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο, που έβαλαν τον λαό να αποφασίσει τι θέλει με Δημοψήφισμα, για  να κάνουν  αυτοί  ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ  από αυτό που ψήφισε ο λαός.

Αυτό λοιπόν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έκαναν και άλλαξε το “στάτους κβο” της λαϊκής κυριαρχίας,  ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ  την προφητεία του γέροντα Ιωσήφ,  για την  ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ  που θα περάσει η χώρα.
Όσο και να προσπαθούν να το περάσουν από τα ΜΜΕ στα “μουγκά”, η ιστορία έγραψε:  πως στην Ελλάδα έγινε το πρώτο  πολιτικό πραξικόπημα κατά των άρθρων 2 και 3 του Συντάγματος.
Το ότι περνάει στα “μουγκά”, δεν σημαίνει πως δεν έγινε.!!!!!  Και ο Παπαδόπουλος συνέχισε να κυβερνάει μετά το Πραξικόπημα, αλλά αυτό δεν άλλαξε ούτε την καταπάτηση του Συντάγματος, ούτε την τότε ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ  ΑΝΩΜΑΛΙΑ  που συνέβει στην χώρα.
Μέσα στον Σεπτέμβρη θα ανακοινώσω το πρώτο κίνημα κατά της πολιτικής Δικτακτορίας που επέβαλαν στην χώρα, με σκοπό να επανέλθει η Δημοκρατία και η τήρηση του Συντάγματος.

          Αυτό το πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ το έχουν καταγγείλει  επίσης δημόσια και ο Μίκης Θεοδωράκης  και ο Συνταγματολόγος καθηγητής κ. Γιώργος Κασιμάτης.
Εκτός όμως από την προφητεία του γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού,  για την “πολιτειακή ανωμαλία”, πραγματοποιείται και ακόμα μία προφητεία του αγίου Παϊσίου του αγιορείτου: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.  
 
Σας είπα τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα. Ενώ υποτίθεται και φαίνεται να  έχει η Ελλάδα Κυβέρνηση, στην ουσία δεν έχουμε Κυβέρνηση.
Και ας σκεφτεί κάποιος και ας ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ, ποια είναι η Κυβέρνηση που έχουμε;
 Πως την λένε;
Έχει 151 βουλευτές;
Γίνεται να υπάρχει “κυβέρνηση” με 120 βουλευτές;;;
Έχει γίνει επίσημη συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;;;;
Και πότε έγινε αυτή;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΣΗΜΕΡΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;
Είδατε λοιπόν πως οι προφητείες των αγίων του Θεού, επιβεβαιώνονται πάντα,  όσο εξαιρετικά περίπλοκο και να είναι για να συμβεί, όπως είναι το να έχεις και να μην έχεις Κυβέρνηση;
Τα γεγονότα λοιπόν τρέχουν και το επόμενο που περιμένουμε είναι “να κάνει πίσω το κεφάλαιο” όπως προόρησε ό γέρων Ιωσήφ. 
 
                        “CAPITAL CONTROL
Εδώ θέλω να πω για τα “capital control” το εξής και ας δώσουμε λίγο προσοχή.
 Όλη αυτή η ιστορία είναι μία ακόμα μεγάλη απάτη της Ε.Ε. που σκέφτηκαν να την ονομάσουν "capital control".   Ο όρος “capital control” δεν υπάρχει μέσα στο νόμιμο σύστημα λειτουργίας, των τραπεζικών ιδρυμάτων. 
 Χωρίς λοιπόν  να έχουν κανένα δικαίωμα,  χωρίς να νομιμοποιούνται από τίποτα και κατά παράβαση του Κώδικα  Τραπεζικής Δεοντολογίας, της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών του 1997,  έχουν τροποποιήσει μονομερώς τους όρους συνεργασίας με τους πελάτες τους, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.
Δηλαδή έχουν αποφασίσει να δίνουν 60 ευρώ την ημέρα στους πελάτες τους, τελείως αυθαίρετα και χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του πελάτη που απαιτείται, όπως ορίζει ο Κώδικας Τραπεζικής Δεοντολογίας.  Δεν μπορεί δηλαδή το Τραπεζικό Ίδρυμα, να παρακρατεί παράνομα  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ τα χρήματά σας.

Προσέξτε: Όταν οι Τράπεζες ήταν κλειστές υπήρχε ένα νομικό κενό σχετικά με το όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ, αλλά όταν οι Τράπεζες είναι ανοιχτές, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να  αρνούνται να σου καταβάλουν, όποιο  ποσόν ανάληψης θέλεις να κάνεις  από τον λογαριασμό σου.  Δηλαδή αν καθίσεις στο ταμείο  και πείς: εγώ θέλω τα λεφτά που έχω στον λογαριασμό μου και δεν φεύγω από δω αν δεν τα πάρω και θα φωνάξω και εισαγγελέα,  να ξέρετε πως αν δεν σας τα δώσει,  η τράπεζα,  πρέπει να ΚΛΕΙΣΕΙ και να κυρήξει ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

Αυτός είναι και ο λόγος που καταβάλουν με το σταγονόμετρο τις καταθέσεις στους πελάτες τους.  Γιατί οι τράπεζες έχουν ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ, αλλά το κρύβουν με το τέχνασμα της πληρωμής με την σταγόνα, γιατί διαφορετικά θα αναγκαστούν να κηρύξουν ΠΤΩΧΕΥΣΗ.  Αλλά αν κηρύξουν πτώχευση, θα συμπαρασύρουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης.  Αλλά βλέπετε δεν θέλουν να χρεοκοπήσει το τραπεζικό τους σύστημα.  Αλλά μόνο εμείς.
 Έτσι προσπαθούν με σταγόνα –σταγόνα,  να φαίνεται ότι δουλεύουν, ενώ είναι εντελώς ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ και απλά περιμένουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα πρώτα,  ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Κοιτάξτε,  το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη ενημέρωσης, γιατί αν ο λαός γνώριζε την αλήθεια και τα δικαιώματά του, τότε  δεν θα μπορούσαν να τον εξαπατούν και να κλέβουν με “νομιμοφανή” τρόπο τα λεφτά του κόσμου.  Γιατί περί αυτού πρόκειται.  Τα κρατούν με σκοπό να τα κλέψουν,  ώστε να μην προλάβει να τα πάρει ο κάτοχος, πριν χρεοκοπήσουν  την χώρα.
Τώρα η αλήθεια είναι αυτή που σας λέω και διαχειριστείτε την κατά όπως νομίζετε. Βέβαια αν είχα χρήματα εγώ στην τράπεζα, θα τα έκανα όλα ανάληψη, παρουσία δικηγόρου, εισαγγελέα και τηλεοπτικής κάμερας και θα το είχατε μάθει.  Διαφορετικά θα έπρεπε να κλείσει η τράπεζα και τότε θα είχαμε γεγονός ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ  ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.

Το πιο σημαντικό  λοιπόν απ’ όλα,  είναι πως δεν μπορεί η Τράπεζα να αποφασίζει μονομερώς  για τις καταθέσεις σας, χωρίς δική σας έγγραφη συναίνεση.  Αυτό αναφέρεται  ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον κώδικα δεοντολογίας και λειτουργίας των τραπεζών στην ενημέρωση συναλλασσομένων για την διαφάνεια των συναλλαγών.
Με λίγα λόγια, οι τραπεζικές συναλλαγές δεν είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε” και σου δίνω αν θέλω και όσα θέλω.!!!!!!

Στο  κεφάλαιο Α’ παρ. 1 λέει: “Οι σχέσεις τραπεζών και συναλλασσομένων βασίζεται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας”.  Tο λεγόμενο όμως “capital control” με την  παρακράτηση  των καταθέσεων που εφαρμόζεται επιλεκτικά στην Ελλάδα, δεν είναι αποτέλεσμα νομοθεσίας, αλλά  “αποφασίζω και διατάζω”.   Είναι λοιπόν παράνομο.

Προσέξτε τώρα. Στην παρ.2 λέει: Οι συναλλαγές κάθε τράπεζας με τους πελάτες της, διέπονται από πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και για τον λόγο αυτό, επιδιώκεται πάντα και από τα δύο μέρη, η ειλικρινής και συστηματική αλληλοενημέρωση, για όλα τα θέματα που αφορούν την μεταξύ τους σχέση.   Πόσο ενημερωμένος ήσουνα Έλληνα ότι θα κλείσουν ξαφνικά οι τράπεζες και δεν θα μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου;; ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

Προσέξτε και στην παρ. 5 λέει: Οι τράπεζες σε περίπτωση μονομερούς τροποποίησης οποιουδήποτε όρου συνεργασίας με τον συναλλασσόμενο, θα πρέπει να τον ενημερώνουν έτσι ώστε να του παρέχεται έγκαιρα η ευχέρεια, εφ’ όσων δεν συμφωνεί με τους νέους όρους, να διακόπτει την συνεργασία του με την τράπεζα.
 Μέσα στους όρους συνεργασίας δεν υπάρχει όρος να δίνει στην τράπεζα το δικαίωμα να παρακρατά τα χρήματα των πελατών. Αφού λοιπόν κάνει η τράπεζα μονομερή τροποποίηση των όρων , υποχρεούται να ειδοποιήσει τον πελάτη,  και αν ο πελάτης δεν συμφωνεί, να πάρει τα χρήματά του και να φύγει.
ΕΓΙΝΕ  ΑΥΤΟ  ΑΠΟ  ΚΑΜΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΑ;;;;;;;;;  Όχι βέβαια και μπορείτε να μηνύσετε την τράπεζα  και να κάνετε  και ΑΓΩΓΗ και να διεκδικήσετε απίστευτα ποσά.!!!!!

Προσέξτε: Εδώ στο βίντεο είδαμε έναν ηλικιωμένο να ζητά επίμονα τα χρήματά του. Το μόνο που προσπαθούσαν οι υπάλληλοι, είναι να τον ηρεμήσουν και να φύγει. Τίποτα δεν μπορούν να του κάνουν, γιατί ο ηλικιωμένος λειτουργεί νόμιμα.  Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Πάρτε λοιπόν μαζί σας, τον Κώδικα τραπεζικής δεοντολογίας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών του 1997 και αφού η Τράπεζα είναι ανοιχτή, πηγαίνετε και καθήστε στο ταμείο και πέστε χωρίς βρισιές και φθορές, (γιατί τότε θα είσαστε εσείς παράνομος),  πως δεν φεύγω αν δεν πάρω τα χρήματά μου, διαφορετικά φωνάζω  τον δικηγόρο μου και εισαγγελέα.
Η τράπεζα έχει δύο επιλογές. Ή θα σας δώσει τα χρήματά σας, ή θα ΚΛΕΙΣΕΙ και θα κηρύξει  ΠΤΩΧΕΥΣΗ, που φυσικά θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στο τραπεζικό σύστημα.
ΟΣΟΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ  ΕΞΥΠΝΑ.!!!!!!!
 
Τώρα όλα τα υπόλοιπα,  είναι για  να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να κρύβουν την παρανομία τους,  δημιουργώντας ονομασίες τύπου “capital control”, που το ακούει ο κόσμος  χωρίς να ξέρει αν έχει ισχύ.  Γι’ αυτό και κράτησαν τρεις εβδομάδες κλειστές τις τράπεζες. Σας είπα για όσο ήταν κλειστές υπάρχει νομικό κενό για το όριο αναλήψεων.  Αλλά δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό και κανένα όριο αναλήψεων, με ΑΝΟΙΧΤΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ. 
Γι’ αυτό  σας λέω, πως όποιος θέλει μπορεί να πάει με τον δικηγόρο του και να σηκώσει όλες του τις καταθέσεις.  Γιατί όμως δεν ενημερώνουν τον λαό και κάποιοι  οικονομολόγοι, που σας το παίζουν “πατριώτες”;;;;;;;;;

Βιαστείτε και γρηγορείτε λοιπόν, γιατί τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα. Οι προφητείες πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη και μετά από την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ  και από την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕIKONIKH ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που έχουμε στην Ελλάδα , περιμένουμε να “ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ”.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αιματηρά γεγονότα που ξεκίνησαν στην Τουρκία, μετά από την επίθεση που έκανε στην Συρία, μας φέρνουν έντονα στο μυαλό τα λόγια του  μακαριστού Επισκόπου  Σισανίου & Σιατίστης Αντώνιου,  τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο:  «μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδιά μου, μεγάλη πείνα…»  KAI «όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!»

Μην περιμένετε την σωτηρία από πολιτικούς και κόμματα. Όλοι τους υπηρετούν τον Σατανισμό και με τις πράξεις τους μάχονται με μίσος τους Ορθόδοξους  Έλληνες. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;;  Οτιδήποτε κάνουν δεν ακολουθεί κανένα δίκαιο και καμία λογική.  Έχουν ρίξει και τις μάσκες πλέον και κάνουν ότι θέλουν.  Αισθάνονται και σίγουροι, αφού έχουν μαζί τους και τις άλλες εξουσίες, όπως και τον στρατό.

Αλλά η μόνη σιγουριά και ασφάλεια από δω και πέρα για την Ελλάδα, είναι μόνο ο Ιησούς Χριστός και η υπεραγία Θεοτόκος η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣΑ.
Ας αρχίσουμε να προσευχόμαστε λοιπόν, όπως είπε ο Μακαριστός Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιος, για να έχουμε ΕΜΕΙΣ την σιγουριά και την ασφάλεια του Θεού μαζί μας  και ας αφήσουμε τους υπόλοιπους στα χέρια του διαβόλου,  που ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ  επέλεξαν να τον υπηρετήσουν ως θεό τους.
Ότι έσπειρε θα θερίσει ο καθένας.
ΘΑΡΣΕΙΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ.  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο