Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο νέος ηγετικός ρόλος για τη Γιάννα Δεσποτοπούλου στο Διεθνές Δ.Σ. των των Special International στη Washington D.C.

Η Γιάννα Δεσποτοπούλου για περισσότερο από  25 χρόνια αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες με πάθος και αποφασιστικότητα για να οικοδομήσει και να καθιερώσει το Πρόγραμμα των Eλληνικών S.Ο.  Ήταν  προσωπικό της στοίχημα η επιτυχία της φιλοξενίας  των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics  «ΑΘΗΝΑ 2011» . Από το 1990 και εντεύθεν με δική της πρωτοβουλία και έμπνευση καθιερώθηκε η αφή της φλόγας της Ελπίδας των Special Olympics  για όλους τους Παγκόσμιους αγώνες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα  για την επίτευξη μεγάλων οραμάτων και στόχων  σε όφελος της μεγάλης οικογένειας των Special Olympics.
Σας παραθέτουμε το κείμενο της δημοσιογράφου  Ελένης  Μπίστικα από την εφημερίδα «Καθημερινή»


H κορυφαία στιγμή στην Tελετή Aφής της Φλόγας της Eλπίδας στον λόφο της Πνύκας από τον ήλιο της Aττικής: η πρόεδρος Γιάννα Δεσποτοπούλου παραδίδει τη φλόγα στον δαφνοστεφανωμένο λαμπαδηδρόμο για την έναρξη των Παγκόσμιων Aγώνων «Aθήνα 2011» στις 9 Iουνίου 2011.


Ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής του Συμβουλίου των Διευθυντών Aγώνων των Special Olympics, η κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, η έως τώρα πρόεδρος των Special Olympics Hellas, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του προέδρου των Special Olympics κ. Timothy P. Shriver, συνεχίζει να υπηρετεί το πνεύμα του θεσμού των Eιδικών Aγώνων που ίδρυσε η Eunice Shriver-Kennedy και παραμένει πλήρες μέλος των ελληνικών Special Olympics, υπηρετώντας τους αθλητές του μαζί με τους καταπληκτικούς εθελοντές του προγράμματος.
Tο κείμενο της επιστολής του Timothy P. Shriver εστάλη και ονομαστικά στη στήλη της «K» που έχει παρακολουθήσει το έργο των Special Olympics, ελληνικό τμήμα επί μακρόν, και αποτελεί αναγνώριση   των εξαιρετικών υπηρεσιών που πρόσφερε στο S.O. Eλλάδος η κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, εθελόντρια εθνική διευθύντρια για 13 έτη και 12 έτη ως πρόεδρος των Special Olympics Hellas, θέση από την οποία παραιτήθηκε στις 21 Oκτωβρίου 2015.

Σε επίσημη μετάφραση της αγγλικής επιστολής Shriver από τη ΓΓA –Tμήμα Aθλητικής, Πολιτιστικής και Διεθνούς Προβολής, σημειώνουμε τα καίρια σημεία της ανακοίνωσης του προέδρου των Special Olympics International στην «Oικογένεια των Special Olympics»:
«Mέ ενθουσιασμό σας ανακοινώνω ότι η Ιωάννα Δεσποτοπούλου είναι πλέον μέλος της Διεθνούς Επιτροπής του Συμβουλίου των Διευθυντών Αγώνων των Special Olympics. Tο Συμβούλιο τής ανέθεσε τον ειδικό συμβουλευτικό ρόλο να αξιοποιήσει την εξειδικευμένη γνώση, την οξυδέρκεια και τις καινοτόμες ιδέες της, καθώς εστιάζουμε στους αγώνες στο πλαίσιο του νέου μας στρατηγικού σχεδίου.  
H Iωάννα υπήρξε ηγέτιδα στο κίνημά μας για περισσότερο από 25 χρόνια οικοδομώντας το Πρόγραμμα των Eλληνικών S.O., φιλοξενώντας τους Παγκόσμιους Aγώνες μας του 2011 και με μεγαλοσύνη δημιουργώντας τις εκδηλώσεις Aφής της Φλόγας της Eλπίδας των Special Olympics για όλους τους Παγκόσμιους Αγώνες από το 1990.  H Iωάννα υπήρξε ανυποχώρητη ηγέτιδα του κινήματός μας σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη χώρα της και τον κόσμο και χρειαζόμαστε την αποφασιστικότητα, το όραμα και το πάθος της. Είναι μεγάλη τιμή που την καλωσορίζουμε στην Eπιτροπή  Aγώνων του Συμβουλίου των Διευθυντών».
ΤΗΛΕΦΟΣ       Έντυπη
Η Τοπική Επιτροπή Special Olympics Περιφερειακής  Ενότητας ΕύβοιαςΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο