Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας την περασμένη Κυριακή 29 Μαίου 2016 «Όταν Καρατζαφέρης και Καμμένος “προσκυνούσαν” το Βασιλιά στο Λονδίνο», που αναφερόταν σε άρθρο μου. Όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα: «… ο Γεώργιος Τζιτζικώστας ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση του με το “Στέμμα”. Αντίθετα κάποιοι άλλοι που “έκοβαν φλέβες” για το “Παλάτι”, σήμερα εξοβελίζουν τον τέως Βασιλιά, όπως εξοβελίζεται ο διάολος από το λιβάνι.
Και ψήφιζαν και ψηφίζουν Μνημόνια, “Κόφτες” και άλλα συναφή. Και όμως, στο γάμο του τέως Διαδόχου Παύλου με τη Μαρί – Σαντάλ στο Λονδίνο, την 1η Ιουλίου 1995, παραβρέθηκαν τόσο ο “επαναστάτης” Πάνος Καμμένος, όσο ο “υπερ-πατριώτης” Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά και ο Γιώργος Τζιτζικώστας. Τελικά, αποδεικνύεται ότι οι παντελονάτοι σε αυτή τη χώρα είναι μετρημένοι».

Διπρόσωποι Εξουσιαστές που “πωλούν” σε τιμή ευκαιρίας τη μάνα και τον πατέρα τους.             

Έτσι, την Κυριακή το μεσημέρι συναντήθηκα με πλέον αξιόπιστη πηγή που εμπλούτισε το ρεπορτάζ μου, με τις παρακάτω πολύ σημαντικές αποκαλύψεις:
Την περίοδο εκείνη – καλοκαίρι του 1995 – πριν από τον γάμο του τέως Διαδόχου Παύλου με την Μαρί Σαντάλ στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου 1995, όλοι οι Βουλευτές ή έστω οι περισσότεροι της Νέας Δημοκρατίας, ήθελαν να συμμετέχουν στο βασιλικό γάμο. Γι΄ αυτό προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να βρίσκονται εκεί, στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, όπου θα τελούταν ο βασιλικός γάμος. Του οποίου χοροστάτησαν οι: Πατριάρχης Ιεροσολύμων κυρού Διόδωρου Α΄, Πατριάρχης Αντιοχείας κυρού Ιγνάτιου, Αρχιεπισκόπου Μεγάλης Βρετανίας και Θυάτειρων κ.κ. Γρηγορίου και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γέρ. Νικομήδειας.
Ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος ήταν άκρως επιφυλακτικός στην προοπτική να καλέσει πολλούς Βουλευτές στο γάμο του γιου του, προκειμένου να μην δημιουργήσει πολιτικό ζήτημα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ως γνωστόν, την εποχή εκείνη ο Πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ, είχε θέσει “απαγορευτικό” συμμετοχής Βουλευτών του, στο γάμο του Παύλου.

Συμμετείχαν Βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στον εν λόγω γάμο, παραβρέθηκαν 10 Βουλευτές και 15 πολιτευτές. Εκτός του Πάνου Καμμένου (Βουλευτής της Β΄ Αθηνών την εποχή εκείνη), του Γιώργου Καρατζαφέρη (επίσης Βουλευτής της Β΄ Αθηνών) και οι: Βυζοβίτης Χρήστος (Βουλευτής Πέλλας), Γιάννης Σταθόπουλος (Βουλευτής Λακωνίας), Αθανάσιος Δαβάκης (Βουλευτής Α΄ Αθηνών), Δημοσχάκης Θεοφάνης (Βουλευτής Έβρου), Αλέξανδρος Παπαδόγγονας (Βουλευτής Α΄ Αθηνών), Παναγιώτης Τζιτζικώστας (Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης).
Σε όλες τις εκδηλώσεις του γάμου συμμετείχε ο Μίνωας Κυριακού, ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, ο οποίος τηλεοπτικός σταθμός κάλυψε απ΄ ευθείας όλη τη γαμήλια τελετή.
Προσκεκλημένη ήταν και η πρώην Υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, προσωπική φίλη του κ. Κυριακού, η οποία δεν παραβρέθηκε γιατί ήταν μια εξ εκείνων που πειθάρχησαν στην κομματική εντολή. Του Μιλτιάδη Έβερτ και Νίκου Μπάλιου (Διευθυντής του γραφείου του Έβερτ και δεξί του χέρι).  

Στον γάμο βρέθηκαν οικείοι του Κωνσταντίνου, αλλά και ισχυροί παρασκηνιακά πολιτικοί.

Ο Κωνσταντίνος παράθεσε δυο δεξιώσεις την προηγουμένη του γάμου του Παύλου, προς τους καλεσμένους του. Η μια ήταν για τους κληρικούς, οι οποίοι ήταν πάρα πολλοί, όλων των βαθμίδων της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η δεύτερη για τους Βουλευτές και πολιτευτές.
Άξιον λόγου ήταν ότι εκτός των απολύτως οικείων του Κωνσταντίνου, όπως ο Αλέξανδρος Παπαδόγγονας και ο Παναγιώτης Τζιτζικώστας (ήταν συμμαθητές στα Ανάβρυτα), οι υπόλοιποι Βουλευτές παραβρέθηκαν στο γάμο του Παύλου, επειδή είχαν δυνατά υποστηριχτικά ερείσματα.     
Γι΄ αυτό, κατά την εθιμοτυπική χειραψία, συστήνονταν στον Κωνσταντίνο με το ονοματεπώνυμό τους και την εκλογική τους Περιφέρεια.   

Καμμένος – Καρατζαφέρης είχαν προσεγγίσει τη βασιλική γνωριμία.

Αμέσως μετά τις εκλογές του 1993, ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Πάνος Καμμένος, χωρίς να κρύβουν τα φιλοβασιλικά τους αισθήματα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη Βασιλική Οργάνωση Ελλάδος. Έτσι, στα γραφεία που διατηρούσε η Β.Ε.Ο στην Αθήνα, Σολωμού 74 (1ος όροφος), οι δυο Βουλευτές της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας, επισκέπτονταν συχνά τα γραφεία της βασιλικής οργάνωσης. Πρόεδρός της ήταν ο Αλέξανδρος Κουντουράς, πατέρας της Βουλευτού των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.
Ο Αλέξανδρος Κουντουράς ήταν ένας εκ των τριών αντιπροσώπων του Κωνσταντίνου στο Δημοψήφισμα της 8ης Δεκεμβρίου 1974 για τη μορφή του πολιτεύματος μεταξύ της Βασιλευόμενης και της Αβασίλευτης Δημοκρατίας. Όπου το αποτέλεσμα ήταν 69,2% υπέρ της Αβασίλευτης Δημοκρατίας.
Οι άλλοι δυο ήταν οι Στρατηγοί, Κουρούκλης και Τζανετής.
Να σημειωθεί, ότι, όλως τυχαίως, στον 2ο όροφο στεγάζονταν τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής”.

Ο Πάνος Καμμένος “έχτιζε” με σκληρό προφίλ.

Ωστόσο, πολύ πιο πριν το 1993 και 1995, όταν και ήταν Βουλευτής ο Πάνος Καμμένος (εξελέγη πρώτη φορά τις εκλογές του ΄93), “έχτιζε” το πολιτικό του μέλλον.
Γόνος εύπορης οικογένειας, θιασώτης των όπλων και των στολών (ίσως ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης εκπλήρωσε παιδικό-εφηβικό του όνειρο), του άρεσε ιδιαίτερα η πολιτική.
Ασχολήθηκε ιδιαίτερα την περίοδο 1981-1984 επί της Προεδρίας του Ευαγγέλου Αβέρωφ στη ΝΔ. Ανήκε δηλαδή, στην πτέρυγα Αβέρωφ, μαζί με τους Σαμαρά, Μιχαλολιάκο και Μανωλάκο (Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντίστοιχα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ).
Στην άλλη πτέρυγα Μητσοτάκη, ανήκαν οι Μεϊμαράκης και Βουλγαράκης (μετέπειτα Προεδρείο της ΟΝΝΕΔ).       
Τον Πάνο τον Καμμένο – όπως συνεχίζει η πηγή μας – τον αποκαλούσαν στην Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας, με το παρατσούκλι “φλιπ”. Δηλαδή, του ανδρός που υπερέβαινε τα εσκαμμένα.
Όπως, όταν το 1983 πριν από μια συγκέντρωση του Αβέρωφ στην Καλαμάτα, ο Πάνος Καμμένος, οδηγώντας μια αστραφτερή Alfa Romeo cabrio, στην κεντρική πλατεία του Μελιγαλά, “ξήλωσε” την πινακίδα του ΠΑΣΟΚ (της Τοπικής Οργανώσεως του Κινήματος).

O Γιώργος Καρατζαφέρης και το “Στέμμα” της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης το 1974 εκδίδει την βασιλική εφημερίδα “Το Στέμμα της Δημοκρατίας”. Αρθρογραφώντας υπέρ του Παλατιού και του Στέμματος.


Επίλογος.

Αυτοί οι σημερινοί πολιτικοί αρχηγοί, Πάνος Καμμένος και Γιώργος Καρατζαφέρης, έχουν ψηφίσει Μνημόνια, PSI, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδος μας, είναι υπέρμαχοι του ΤΑΙΠΕΔ που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία της χώρας μας (στην πρώτη 5μελή σύνθεσή του, ήταν εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ή Άννα Ζωηρού, εκλεκτή του Γιώργου Καρατζαφέρη).
Και αν διερωτάσθε εάν είναι τα σημερινά πρόσωπα, τα ίδια με αυτά που περιγράφονται παραπάνω, θα σας απαντήσω πως ΝΑΙ, είναι ακριβώς τα ίδια!!!
Επανέρχομαι με άλλο ρεπορτάζ…  



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο