Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ: "ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ"

Πρωτοβουλίες όπως αυτή της «Δράση για την εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" μπήκαν σε στάδιο  υλοποίησης και σήμερα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Για την ιστορία στις 4 Ιουλίου 2016 ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, ανακοίνωσαν το νέο σύστημα υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και από εθνικούς πόρους. Στις 22/06/2016 υπογράφηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση.


Στόχος του σχεδιασμού της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» είναι να διασφαλίσει ότι:


  • όλα τα νοικοκυριά με εισόδημα μικρότερο από το κατώφλι της φτώχειας να λάβουν την σχετική ενίσχυση (αξία   τοποθέτησης/voucher),  • όλα τα νοικοκυριά με άτομα με αναπηρία να λάβουν την σχετική ενίσχυση  • Να αυξηθούν οι δυνατότητες επιλογής των γονέων ως προς τους παιδικούς σταθμούς,  • Να διατηρηθεί ο ίδιος αριθμός ενισχυόμενων οικογενειών/παιδιών, χωρίς παράλληλα ν ’αλλάζουν τα ηλικιακά όρια με βάση τα οποία οι ωφελούμενοι/παιδιά εντάσσονται στο πρόγραμμα.  • Να απλοποιηθούν ριζικά οι διαδικασίες υλοποίησης/πληρωμής και θα διασφαλιστεί η μηνιαία καταβολή των δόσεων.


Σήμερα ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για την δωρεάν εισαγωγή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα voucher στις δομές που τους ενδιαφέρουν ώστε να προχωρήσουν στην εγγραφή τους. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/20160824_goneis-oristika/dikaioux_%CE%98%CE%9103.pdf 

ΘΗΒΑ  26/8/2016Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο