Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Θανάσης Σκούμας: Ο δήμαρχος Θηβαίων, λειτουργεί ως εντολοδόχος του ομίλου Στασινόπουλου;

Σε ενημέρωση που ζητήσαμε από το Δήμαρχο Θηβαίων, στο συμβούλιο της 22/08/2016, για το θέμα των ενεργειών του απέναντι στον αυθαίρετο αποκλεισμό του κοινόχρηστου δρόμου προς την παραλία Αγγελή του όρμου της Νούσας στη Θίσβη, ο κ. Δήμαρχος, δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την τοποθέτηση του υπέρ των θέσεων της ΒΙΠΕ. Ενώ, υπάρχει καθήκον του, να υλοποιήσει την 266/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως τον προτρέπει και η συμπαραστάτης του δημότη, με την με αριθμό 6/2016 διαμεσολάβηση της, εντούτοις όχι μόνο κωφεύει και αδρανεί προκλητικά, αλλά στην τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο, οχυρώνεται ξανά πίσω από τη "γνωμοδότηση" του νομικού συμβούλου του Δήμου Θηβαίων, που ομοιάζει να έχει υποβληθεί από τη ΒΙΠΕ, και λέει ότι «υπάρχουν δύο διαφορετικές γνωμοδοτήσεις»!.
Υπενθυμίζουμε ότι η "γνωμοδότηση" αυτή, έχει παραλείψει να αναφερθεί στην παραπάνω απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για άμεσες ενέργειες του δημάρχου, στην απάντηση Υπουργού Πανούση τον Ιούνιο του 2015, ότι ο επίμαχος δρόμος είναι κοινόχρηστος, στη γνωμοδότηση Χαϊνταρλή του 2004 για την κοινοχρησία της οδού, στις αποφάσεις του τέως Δήμου Θίσβης για το θέμα και βέβαια περιέχει μόνο τις θέσεις της ΒΙΠΕ!. Συγκαλύπτεται έτσι η αυθαιρεσία της ΒΙΠΕ Θίσβης και προσβάλλονται τα δικαιώματα στην κοινή χρήση των πολιτών, για να διευκολυνθεί η ΒΙΠΕ.
Πρόσφατα, ο κ. δήμαρχος, αρνήθηκε να δεχθεί επιτροπή κατοίκων της Θίσβης, παραπέμποντας την σε συνεργάτη του!.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων, αρνείται πεισματικά να υλοποιήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον. Για ποιο λόγο; 



Το ερώτημα που προκύπτει πλέον από τις παραλείψεις και την αδράνεια του δημάρχου είναι: 

Ο δήμαρχος Θηβαίων, λειτουργεί ως εντολοδόχος του ομίλου Στασινόπουλου; 

Θήβα 24-08-2016 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο