Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστίες για την παιδική παράσταση «ο Κουρέας της Σεβίλλης», από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος –Ελπίδα-Πολιτισμός»

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ  «Άνθρωπος –Ελπίδα-Πολιτισμός» Α.με.Α ευχαριστεί θερμά τους μικρούς θεατές και τους γονείς τους που προσήλθαν στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο «Ορέστης Μακρής» για να απολαύσουν την Παιδική Θεατρική Παράσταση «ο Κουρέας της Σεβίλλης» , μια κωμωδία με υπέροχη μουσική και τραγούδια , της αξιαγάπητης και ασυναγώνιστης  Κάρμεν  Ρουγγέρη , η οποία ανέβηκε με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ και τον οποίο ευχαριστεί  .
                                                                                                            

Επίσης  ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Αυλίδας Δημήτρη Παπαποστόλου, για την άμεση   και ανιδιοτελή  ανταπόκρισή του να μας προσφέρει 300 καθίσματα για να ανταποκριθούμε στην αθρόα προσέλευση των θεατών, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπαρούτα  για την αφιλοκερδή  μεταφορά τους , την Ελένη Βαβουλιώτη για τη σημαντική χορηγία της, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για τον κοινωφελή σκοπό τους ευχαριστούμε θερμά .                                                                                                             

Επίσης ευχαριστούμε τον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο καθώς και τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης . Τους  Χορηγούς  Επικοινωνίας  : 97,7 FM  Ραδιοφωνικός Σταθμός  Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος  , Αρμονία 96,9 FM,   9,65 FM Σταθμός των Εργαζομένων ,αλλά και τα καταστήματα που συνέδραμαν με την προπώληση των εισιτηρίων  :                                                                                                              
ΑΜΠΆΡΙΖΑ – Παιδικά  Παιχνίδια, AISOPOS Ανδρική- Γυναικεία Ένδυση , Άρτος & Γεύση  - ΒΟΥΡΓΙΑΣ .    ΜΠΑΡΟΥΤΟ  ΞΥΛΟ, Παιδικός Σταθμός "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ", GELATO TARTUFO και REX  Θερινό Κινηματογράφο - ΔΟΑΠΠΕΧ                                                                                                                                                                                                                         

Οι φωτογραφίες της παράσταση ήταν προσφορά της Βιβής  Σπυροπούλου
   

Η ανταπόκριση του κοινού,  παρά τους δύσκολους καιρούς  που διανύουμε, αποδεικνύει αφενός το πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς της τοπικής μας κοινωνίας και αφετέρου την ασίγαστη ανάγκη των συμπολιτών μας, για διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού πολιτιστικού επιπέδου.                                                                            

Αυτή η ανάγκη, είναι για μας η δύναμη και η ώθηση για να συνεχίσουμε, με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ζωής και της καθημερινότητάς των Ατόμων με Αναπηρία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                    Η Γραμματέας                                                        
           Ειρήνη Μερτζιάνη         Μαρία Μπασούκου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο