Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Εισαγγελική παραγγελία για εξηγήσεις κατά ανώνυμου διαχειριστή ιστολογίου με email;;

Δεν μπορώ να καταλάβω... ζω στο σήμερα της "σοσιαλιστικής" μας δημοκρατίας ή στο μεσαίωνα της σκοτεινιάς και της φοβίας;
Σήμερα λέει είναι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και για να το γιορτάσουμε μάλλον, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε εκτέλεση μιας εντελώς παράνομης εισαγγελικής παραγγελίας, και ζητά από το διαχειριστή ενός ανώνυμου ιστολογίου, να προσέλθει ενώπιόν της συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, και μάλιστα το γοργόν και χάριν... έχει (14 Μαρτιου) για να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με αφορμή ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε από δεκάδες ιστολόγια για ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, την 25 Μαρτίου 2011!!
Η ανάρτηση αυτή, η οποία πιθανολογείται ως προβοκάτσια του γνωστού και μη εξαιρετέου προβοκάτορα της μπλογκόσφαιρας Τριανταφυλλόπουλου, αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο επώνυμο site του, που διέπεται από το καθεστώς των gr, που δωσιδικούν στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική. Αντί λοιπόν να σταλεί σ' αυτόν νόμιμη κλήση για να δώσει εξηγήσεις, καλούνται με τον πλέον παράλογο και παράνομο τρόπο, οι ανώνυμοι ιστολόγοι που αφελώς ίσως, πέφτοντας στην παγίδα που τους έστησε ο Τριανταφυλλόπουλος, αναδημοσίευσαν την φερόμενη ως είδηση της πτώχευσης της Ελλάδας.Η κλήση αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε άγνωστο παραλήπτη με ανώνυμη ιστοσελίδα υπό το καθεστώς com, που υπάγεται στο νόμο της Αμερικής, και αντί για άρθρα νόμου με βάση τον οποίο καλείται ο ύποπτος διαχειριστής του συγκεκριμένου ιστολογίου, αναφέρει δύο γνωμοδοτήσεις των Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Σανιδά και Τέντε, πρώην και νυν, διορισμένων και των δύο από τη δεξιά κυβέρνηση!!!Η άρση του απορρήτου στο διαδίκτυο το έχουμε πει χιλιάδες φορές αίρεται μόνο με βάση το άρθρο 19 του Συντάγματος και του εκτελεστικού του νόμου 2225/1994, για συγκεκριμένα αδικήματα που είναι σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα, ρητά προσδιορισμένα!!Τι γίνεται εδώ πέρα επιτέλους;Δεν ξέρουν γράμματα οι εισαγγελείς μας και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;Είναι δυνατόν να υποπέσει σε τέτοιο ολίσθημα ο κ. Σφακιανάκης;Και ο εισαγγελέας που δίνει την παραγγελία να εξακριβωθούν στοιχεία ανώνυμων ιστολογίων δεν γνωρίζει ότι οι γνωμοδοτήσεις δεν παράγουν δίκαιο? Δεν γνωρίζει ότι για να κληθεί κάποιος να δώσει εξηγήσεις πρέπει να εφαρμοστεί ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας;Προβλέπεται άραγε κλήση με email στο ποινικό δικονομικό μας δίκαιο και δεν το ξέραμε;Και προβλέπεται δίωξη με βάση γνωμοδότηση εισαγγελέα αντί για νόμο;;ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ;ΑΡΚΕΤΑ!! ΠΝΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ! ΛΕΦΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ;;Ξυπνήστε κ. δικαστές και κ. εισαγγελείς! Κατεβήκατε σε κινητοποιήσεις γιατί απαιτείτε την τήρηση του Συντάγματος για τους μισθούς σας και την ανεξαρτησία σας!!ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙ!!Ο κόσμος θα σας πάρει όλους με τις πέτρες!! Αν δεν αλληλοφαγωθείτε μεταξύ σας!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο