Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

[VIDEO] Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο! Δηλώσεις του, μετά τα συμβάν!



Χρειάζονται ΜΑΤ για να κυκλοφορήσει πλέον ο Πάγκαλος στην χώρα.


Η εποχή της αθωότητας τελείωσε!

Γιαουρτώθηκε ο Πάγκαλος απόψε στα Καλύβια ενώ ήταν σε ταβέρνα για φαγητό. 300 περίπου εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής τον γιουχάρησαν έντονα και του πέταξαν γιαούρτια.



Οι πολίτες εισέβαλαν στην ταβέρνα ΤΡΙΓΩΝΟ όπου γευμάτιζε ο Θόδωρος Πάγκαλος όπου τον γιουχάρισαν έντονα και του πέταξαν γιαούρτια.ΜΑΤ και δυνάμεις ΔΙΑΣ έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να τον προστατεύσουν.



Αυτη την ώρα, λίγο πρίν τα μεσάνυχτα κάτοικοι, ΜΑΤ και ΔΙΑΣ έχουν στρατοπεδεύσει έξω από την ταβέρνα ΤΡΙΓΩΝΟ όπου βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενώ αυτός έχει έντονη λογομαχία με ομάδα πολιτών που βρίσκεται μέσα στην ταβέρνα.



ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!





σ.σ.netakia Για να είμαι αντικειμενικός με όλες τις απόψεις, θεωρώ πρέπον να παραθέσω το παρακάτω σχόλιο κάποιου αναγνώστη:



“ Θέλω νάμαι δίκαιος με τον Πάγκαλο(μπορεί και να τ’αξίζει): υπάρχει φιλμάκι στο διαδίκτυο όπου παρουσιάζεται αμέσως μετά το γιαούρτωμα του και διαλέγεται-έντονα σίγουρα-με τους κατοίκους , που προφανώς κάποιοι τον γιαούρτωσαν. Υπερασπίζεται με θέρμη την κυβερνητική γραμμή και ούτε μια στιγμή δεν πέφτει σε ψοφοδεείς και γυναικουλίστικους λαϊκισμούς, που θα του ήταν εύκολο όσο και αναγκαίο για να σώσει το τομάρι του-όσο και της γυναίκας του-από τον περαιτέρω εξευτελισμό. Είναι το είδος του γενναίου Πάγκαλου που ώρες ώρες αγαπώ πολύ. Είναι κρίμα ότι αυτός ο άνθρωπος ανήκει ΕΚΕΙ και όχι σ’εμας. Και από την άλλη αυτές οι καλές στιγμές αυθεντικού και καλού Πάγκαλου είναι τόσο απελπιστικά λίγες.”



ΠΗΓΕΣ (γιατί μετά το email του φαναρτζή θα μας έχουν στην μπούκα)



stopcartel Newsdesk



http://papaioannou.wordpress.com



http://papaioannou.wordpress.com/



Λαυρεωτική εν δράσει!



ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ



ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ!



http://wp.me/P9GCU-zx


απο το αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο