Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Σημαντική εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Βενιζέλου αύριο το βράδυ στο ΑLTER

Γράψτε τα ερωτήματά σας στα σχόλια, να τα αποστείλουμε στο ALTER και στο γραφείο του Υπουργού


Τι θα πει για υποβρύχια, εξοπλισμούς, μεταθέσεις, μισθολόγιο στελεχών των Ε.Δ. και συγχώνευση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Ευ. Βενιζέλου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» τη Δευτέρα το βράδυ στο ALTER.

O Υπουργός Άμυνας αναμένεται να μιλήσει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας...όπως η οικονομία και η κρίσιμη σύνοδος της 25ης Μαρτίου, οι σχέσεις του με τον Γιάννη Ραγκούση, ενώ θα δώσει απαντήσεις και στα σενάρια ανασχηματιμού και την μετακίνησή του σε άλλο υπουργείο.

΄Ηδη πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο, κάνουν λόγο για οριστική απόφαση του Πρωθυπουργού, να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, μετά τη σύνοδο των Βρυξελλών. Μάλιστα ένα από τα ονόματα που ''παίζει'' έντονα για μετακίνηση σε άλλο Υπουργείο, είναι του Υπουργού Άμυνας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι απαντήσεις που θα δώσει ο Υπουργός σε θέματα που αφορούν καθαρά το ΥΠΕΘΑ, όπως τα υποβρύχια, οι εξοπλισμοί, αλλά και μια σειρά άλλων προβλημάτων που απασχολούν το προσωπικό (ένστολο και πολιτικό) των Ε.Δ.εστάλη από gatzoli

Αναρτήθηκε από kranosgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο