Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η κυβέρνηση σέρνεται στα πόδια του …Θοδωράκη με συλλήψεις τύπου “Καζαμπλάνκα” για την σφαγή της Μαρφίν

απο αἰέν ἀριστεύειν

Την Κυριακή στo Mega ο Σταύρος Θοδωράκης καταφέρνει να κάνει τους συγγενείς των δολοφονημένων στη Μαρφίν να σπάσουν την σιωπή τους. Η συναισθηματική φόρτιση που θα δημιουργήσει η εκπομπή είναι τεράστια.





Ο κόσμος βλέπετε δεν έχει ξεχάσει την ελεεινότερη παρακρατική ενέργεια των τοκογλύφων για να χαλιναγωγήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις.



Η κυβέρνηση λοιπόν φοβούμενη το κλίμα που θα δημιουργηθεί (όντως ο Θοδωράκης έχει κάνει αξιόλογο αφιέρωμα) έδωσε εντολή για συλλήψεις τύπου Καζαμπλάνκα. Τι σημαίνει αυτό;



“Πιάστε μερικούς συνήθεις υπόπτους για να προλάβουμε καταστάσεις”. Πιάστε συνηθισμένους διαδηλωσάκηδες για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε. Τουλάχιστον κωμική ενέργεια την οποία την ξεσκέπασε (όσο μπορούσε) και ο πολύ καλός Βαγγέλης Γκαϊντές.

Ιδιαίτερα τώρα που ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο και μπορεί να αναγνωρίσει τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος. Δεν είναι και δύσκολο να βρεθούν και οι φυσικοί αυτουργοί, αφού οι επαγγελματίες παρακρατικοί ήταν (πάλι) εκεί στον τόπο του εγκλήματος. Και το χειρότερο; Δεν έχουν κληθεί ούτε για ανάκριση.



Είναι απύθμενη πάντως η βαρβαρότητα των ανθρώπων που σχετίζονται με τους παρακρατικούς. Είναι ελεεινό το πως μπορούν να κοιμούνται με την εικόνα της νεκρής μάνας στο μπαλκόνι. Είναι επίσης ελεεινό το πως κάποιοι ανέχονται να παίζουν αυτή την οπερέτα αντί να γδάρουν το κάθαρμα που συνεργάζονται. Έτσι, για την ψυχή της αυτής της μάνας και του αγέννητου παιδιού της.



olympia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο