Σάββατο 30 Απριλίου 2011

GAP, ο μεγάλος δήμιος της Ελλάδας

απο Φιλουμενος

Γιώργος Παπανδρέου, ο μεγάλος δήμιος της Ελλάδας, πριν από τις εκλογές είχε υποσχεθεί: "μηδενική ανοχή έναντι της παράνομης μετανάστευσης". (Σημείωση :Την παραπάνω δήλωση την έκανε στις 13 Ιουνίου του 2009,κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του,οι οποίες οπως πάντα έγιναν για να χαιδέψουν τα αυτιά των ψηφοφόρων.)







Αυτό που πραγματικά ήθελε να πει, ήταν: Δεν θα υπάρξει καμία « παράνομη μετανάστευση», γιατί θα την κάνω νόμιμη. Από τώρα και στο εξής, όλοι μπορούν να διασχίζουν τα ελληνικά σύνορα και θα λάβουν αμέσως μια πράσινη κάρτα και χωρίς ερωτήσεις την ελληνική ιθαγένεια σε λιγότερο από έξι χρόνια.







Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που η κυβέρνησή του φρόντισε. Δεν ήταν να επιλύσει το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, που σκόπιμα το άφησε για αργότερα, ώστε να μην υπάρχει διέξοδος και κατ 'ευθείαν να οδηγηθεί στα σαγόνια του ΔΝΤ. (Όπως έχει προγραμματιστεί στις ετήσιες συνεδριάσεις της Bilderberg.)



Η προτεραιότητά τους ήταν να εξασφαλιστεί η ροή της παράνομης μετανάστευσης, ώστε οι Έλληνες τελικά να καταστούν μειονότητα μέσα στην χώρα τους.



Είκοσι χρόνια πριν και πριν να ξεκινήσουν την προγραμματισμένη καταστροφή του ελληνικού έθνους, υπήρχαν πολύ λίγοι μετανάστες στην Ελλάδα. Ουσιαστικά μετανάστες ήταν οι ίδιοι οι Έλληνες, αφήνοντας την Ελλάδα για την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία.

Δεν υπήρξε ανάγκη για τους μετανάστες του Τρίτου Κόσμου και της Ανατολικής Ευρώπης να έρθουν στην Ελλάδα σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς ,που οι ελληνικές κυβερνήσεις επέτρεψαν τα τελευταία χρόνια να εισέλθουν .





Το αποτέλεσμα είναι ότι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα, και θα διπλασιαστούν(τουλάχιστον), μόλις γίνουν Έλληνες πολίτες.



Η νομοθεσία που ψηφίστηκε, δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους παράνομους μετανάστες χωρίς την αναγγελία στο κοινό ότι ο πραγματικός αριθμός των παράνομων μεταναστών που θα γίνουν Έλληνες πολίτες, θα είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια τα επόμενα χρόνια, δηλαδή το 30% του πληθυσμού της χώρας! (Σημείωση : Ηδη πριν λίγες μέρες η Eurostat ανακοίνωσε ότι ο Ελληνικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά 35.000,το 77% όμως, δηλαδή οι 27.000 οφείλονται στους μετανάστες.)





Οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες από την Ασία και την Αφρική, καταστρέφουν τα έγγραφά τους πριν τους φέρουν στην Ελλάδα οι Τούρκοι λαθρέμποροι και δηλώνουν οποιοδήποτε όνομα επιθυμούν, οποιαδήποτε χώρα καταγωγής τους αρέσει.



Πολλές χιλιάδες εγκληματίες θα συνεχίσουν να κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν και σκοτώνουν κατά το δοκούν και η σχεδιαζόμενη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εγκληματικότητα, δημιουργώντας ένα χαοτικό περιβάλλον, την διατήρηση των Ελλήνων κλειδωμένων στα σπίτια τους κατά τις νυχτερινές ώρες, με αποτέλεσμα να ελέγχονται ευκολότερα και να υπακούουν στις μαριονέτες του ΔΝΤ και να αποδέχονται την υποδούλωση.



Χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο ή οποιοσδήποτε πόρος ή δυνατότητα απασχόλησης για τους παράνομους μετανάστες, προτεραιότητα του Παπανδρέου ήταν να διασφαλισθεί ότι δεν θα εγκαταλείψουν την χώρα και ότι θα καταστούν πολίτες της . Εξασφαλίζοντας έτσι ότι η Ελλάδα, μπορεί μεταγενέστερα να χωριστεί σε μικρότερα προτεκτοράτα μεταξύ γειτονικών κρατών που αποβλέπουν στην προστασία των «μειονοτήτων» τους , υπό την αιγίδα των φανατικά ανθελληνικών «ελληνικών» κυβερνήσεων.

Ιδίως ,η σημερινή κυβέρνηση, η οποία σχεδιάζει να σταματήσει τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως επίσημη γλώσσα του κράτους.



Η Τουρκία έχει ξεκινήσει με τους μουσουλμάνους, τους οποίους ονόμασε ως Τούρκους, η Αλβανία θα συνεχίσει με την «αλβανική μειονότητα» που είναι υπό κατασκευή με τα νέα διαβατήρια που θα δοθούν μαζικά στους Αλβανούς λαθρομετανάστες, καθώς και οι φαινομενικά αθώοι Σλάβοι της ΠΓΔΜ που θα θελήσουν να προστατεύσουν "τους δικούς τους ανθρώπους ", και θα κατακτήσουν την Μακεδονία με μια μικρή βοήθεια από το ΝΑΤΟικά αφεντικά τους, επειδή είναι« απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου "(!), ακόμη και όταν έφθασαν στην περιοχή αιώνες μετά το θάνατό του.

Εικόνα









Οι συμμορίες στο κέντρο της Αθήνας έχουν ήδη δημιουργήσει γκετο , όπως έγινε με την Μεξικανούς έμπορους ναρκωτικών στις ΗΠΑ, ενώ η ελληνική αστυνομία μένει έξω και μακριά από τις περιοχές αυτές.



Οι Αφρικανικές, Αφγανικές, Πακιστανικές και Ανατολικοευρωπαικές εγκληματικές συμμορίες, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο ενός «δικού» τους μικρού κομματιού της Ελλάδας προτού να δημιουργήσουν ένα πολιτικό κόμμα το οποίο θα αγωνιστεί για την «κυριαρχία», ή, στην καλύτερη περίπτωση, για τα "ανθρώπινα δικαιώματα τους».





Ολα αναμένεται να κινηθούν γρήγορα, μετά την τοποθέτηση ως βασικού σύμβουλου μιας γυναίκας που κατάγεται εκ της Συρίας( Σημείωση :Eννοεί την Αφροδίτη Αλ Σαλεχ), κυριολεκτικά να κάνει κουμάντο στο υπουργείο που ασχολείται με τη μετανάστευση.



Η δημιουργία μη Ελληνικών εθνικών πολιτικών κομμάτων(Σημείωση :όπως το κόμμα "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων" με αρχηγό τον Οδυσσέα Τσενάι)έχει ήδη ανακοινωθεί και σύντομα θα εισέλθουν στη Βουλή των Ελλήνων με την υποστήριξη των ψήφων από τους εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών οι οποίοι θα λάβουν την υπηκοότητα στους επόμενους μήνες.



Από την Αριζόνα μέχρι το Αιγαίο, υπάρχει ένα γενικό σχέδιο σε εξέλιξη για να καταστρέψει όλα τα έθνη, και οι ηγέτες - μαριονέτες δεν μπαίνουν πια στον κόπο να το κρύψουν.





To παραπάνω άρθρο είναι μετάφραση απο Αγγλικό blog.Οπως βλέπετε ακόμα και οι ξένοι έχουν αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και εδω ακόμα κάποιοι φοράνε παρωπίδες.

Οι σημειώσεις είναι δικές μου και οχι του άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο