Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!! 300 Έλληνες



300ellin@gmail.com
Αγαπητέ/η εθελοντή/τρια


Εισαι ένας/μια απο τους 300 Έλληνες αν και ο αριθμός δεν εχει σημασία γιατι είμαστε σίγουρα περισσότεροι.

Σήμερα 22 Μάη ξεκινάμε την ειρηνική πρωτοβουλία μας και σε περιμένουμε μαζί μας. Αν είσαι μακριά και δεν μπορείς να έρθεις κάνε ο,τι περνάει απο το χέρι σου να κάνεις γνωστή την προσπάθειά μας. Αν μπορείς να προσφέρεις κάτι χρήσιμο στους εθελοντές που θα ειναι στην πλατεία συνεχώς, ενημέρωσέ μας.

Ελπιζουμε οτι σύντομα θα το επιτρέψουν οι συνθήκες η πρωτοβουλία να εξαπλωθεί σε ολη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Έχουμε πολλά μηνύματα συμπαράστασης απο Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας.


Για να έχει δύναμη η προσπάθεια πρέπει να ειμαστε συνεχώς στην πλατεία και για αυτο χρειαζομαστε βάρδιες ολο το 24ώρο ώστε οι εθελοντές να μην κουραστούν αλλά και να έχουμε διάρκεια.

Αν δεν έχεις δηλώσει βάρδιες δες το συνημμένο και απάντησέ μας το συντομώτερο



Τα συνθήματα που ψηφιστικαν περισσοτερο και μπήκαν στα πλακάτ και στο πανό ειναι :



1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


2. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ


3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ


4.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ



Η συμμετοχή σας ήταν εντυπωσιακή.



Για οσους θα ερθουν με μετρο να γνωρίζετε οτι το τελευταιο περνά μετά τις 12 :15 και το πρωτο πρωινό πριν τις 6:00 - δειτε δρομολογια στο http://www.amel.gr/index.php?id=366




-- 300 Έλληνες

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 18/5/2011 ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Βασικός μας σκοπός είναι να ενώσουμε όλους τους συμπολίτες μας με κύριο αίτημα την διένεργεια δημοψηφίσματος για βασικές αποφάσεις που επηρρεάζουν άμεσα και σημαντικά τις ζωές μας αλλά και τις επόμενες γενιές.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουμε συνεχή παρουσία στη πλ.Συντάγματος και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να ειμαστε οργανωμένοι με βάρδιες ώστε ποτέ να μην λείπουν εθελοντές από την θέση μας εκεί αλλά και να υπάρχουν σε όσο το δυνατον μεγαλυτερο αριθμό. Για αυτό απαιτείται από τους εθελοντές να δηλώσουν ποιες βάρδιες μπορούν να κάνουν εντός αρχικά της εβδομάδας από την Κυριακή 22/5 έως και το Σάββατο 28/5.

Οι βάρδιες είναι τέσσερεις και έχουν ως εξής :

Α. 6 οτ πρωί έως 12 το μεσημέρι


Β. 12 το μεσημέρι έως 6 το απόγευμα


Γ. 6 το απογευμα έως 12 το βράδυ


Δ. 12 το βράδυ έως 6 το πρωί. ( ρομαντική)

Καλούνται ολοι οι εθελοντές να δηλώσουν για τις ημέρες από την επόμενη Κυριακή έως το μεθεπόμενο Σάββατο ποιες βάρδιες θα μπορέσουν να κάνουν. Παρακαλούμε αποστειλλατε

Παρακαλούμε να δηλώσουν τουλάχιστον 2 βάρδιες ( π.χ. Κυριακή Γ και Τετάρτη Δ )- εκτός όσων το δήλωσαν ήδη στην συνάντησή μας.

Με βάση αυτά τα στοιχεία θα καταρτίσουμε πινακα και θα ξέρουμε όλοι ποιοι θα είναι πότε στο σημείο δράσης. Για όσους είναι εκτός Αθήνων θα τους παρακαλούσαμε να έρθουν για ένα 6ώρο στην Αθήνα αυτήν την εβδομάδα και μελλοντικά θα εξετάσουμε την επέκταση της δράσης παντού ανάλογα με τις συνθήκες και την υπάρχουσα εμπειρία.

Αυτό που θα κάνουν οι εθελοντές θα είναι να μοιράζουν το φυλλάδιο μας και να ενημερώνουν περαστικούς για το αίτημά μας καλώντας τους συμπολιτες μας να ενωθούν μαζι μας για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες.

Θα κάνουμε μια ειρηνική δράση και απολύτως νόμιμη. Δεν θα προκαλέσουμε καμμία ενόχληση ή δεν θα παρεμποδίσουμε την κυκλοφορία πεζών ή οχημάτων.

Σε κάθε βάρδια θα υπάρχει υπευθυνος βάρδιας που θα φροντίζει για την επάρκεια υλικού.

Θα στήσουμε βιβλίο υπογραφών για όσους θα συνυπογράφουν το δίκαιο και δημοκρατικό αίτημά μας. Θα έχουμε πλακάτ με συνθήματα στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά για ενημέρωση των τουριστών μας.Περιμένουμε ιδέες για δρώμενα κατά την διάρκεια παραμονής μας στην πλατεία , έτσι ώστε να γινει πιο παραγωγική αλλά και ευχάριστη η προσωρινή παραμονή μας εκει.

Κατά την παραμονή σας φροντίστε να έχετε καπέλλο ή ό,τι άλλο θα χρειαστείτε κατά την 6ωρη βάρδια αν και θα προσπαθήσει και η οργανωτική να κάνει τις προβλέψεις της. Καλούμε οποιονδήποτε εθελοντή μπορεί να προσφέρει κάτι στους υπόλοιπους να το κάνει όπως π.χ. νεράκια ή τρόφιμα ( αν πουλάει κάτι τέτοιο) , ιατρικές υπηρεσίες ή νομικές ( αν είναι γιατρός ή δικηγόρος) , διασκέδαση ( αν είναι καλλιτέχνης) ή οτιδήποτε άλλο που είναι χρήσιμο για όλους.

Πιστεύουμε ότι με την διαρκή παρουσία μας θα αποδείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που έχουν το κουράγιο να σηκώσουν το ανάστημά τους , όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πιστεύουμε ότι έτσι θα συστρατευθούν μαζί μας και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας.

Εμεις οι πρώτοι 300 κάνουμε την αρχή και θα ακολουθήσουν πολλοί.

Ναστε καλά.

Από την οργανωτική επιτροπή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο