Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο αγώνας τώρα ξεκινά. 300 Έλληνες

Αγαπητοί εθελοντές,


Χτές χιλιάδες ήρθαν στο Σύνταγμα και όσοι το έζησαν θα το θυμουνται για χρόνια.

Ομως τίποτα δεν τελείωσε. Η αλήθεια ειναι οτι ο αγώνας τώρα ξεκινά. Η δική μας έννοια είναι πως θα μπορέσουμε να εξασκούμε μόνιμη πίεση και πως θα βοηθήσουμε στην ενότητα όλου του λαού.Πάντα με τις αρχές που ξεκινήσαμε. Ανεξαρτησία απο κόμματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις , σεβασμός στον συμπολίτη μας, ενότητα πάνω απο όλα.


Θα συνεχίσουμε 24ώρες το 24ώρο την παρουσία μας στο Σύνταγμα και δεν θα αφήσουμε την φλόγα να σβήσει μέχρι να γίνει δεκτό το αίτημά μας ή μέχρι να μην υπάρχουν άλλοι εθελοντές . Ακόμα και με ένα άτομο θα είμαστε εκει.

Ευτυχώς οι εθελοντές μας συνεχώς αυξάνονται. Έτσι με βάρδιες έχουμε πάντα άξιους εθελοντές και εθελόντριες που δινουν την ψυχή τους για να ενημερώσουν και να βοηθήσουν τον κόσμο.

Καλούμε όλο τον λαό να κάνει κάτι για να αντισταθεί σε όλα οσα συμβαίνουν. Ας διαλέξει ο καθένας τον τρόπο που θα εκφραστεί . Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί.



Θέλουμε να διοργανώσουμε διάφορα δρώμενα και καλούμε όσους καλλιτέχνες θέλουν να βοηθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζι μας.Επίσης όποιος μπορεί να βοηθήσει για μικροφωνική να επικοινωνήσει στο 6980834934

Για αυριο Παρασκευή η ροκ μπαντα The Wigs θα ειναι μαζί μας , εκει στην Πλατεία, στις 10 μμ.

Περισσοτερα για τους The Wigs εδω



Σήμερα θα προσπαθήσουμε να εχουμε μουσική αν και πολλά εξαρτώνται απο τον καιρό.





--

300 Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο