Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

απο Στρατηγός Κρατερός




ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ



Το νέο παγκόσμιο bestseller του James Wesley, Rawles δημιουργού του SURVIVAL.BLOG.COM από τις εκδόσεις EUROBOOKS



«Μια Πολύ Άσχημη Μέρα…

Έγινε μια διακοπή ρεύματος. Στην αρχή η ενόχληση ήταν μικρή. Ξυπνήσατε αργά κάποιο χειμωνιάτικο πρωινό επειδή το ξυπνητήρι σας δεν χτύπησε. Το σπίτι είναι ψυχρό, και παρ’ όλο που έχετε λέβητα φυσικού αερίου, το ψηφιακό θερμόμετρο δεν λειτουργεί, κι έτσι δεν υπάρχει ηλεκτρισμός ώστε ο ανεμιστήρας του καυστήρα να σπρώξει τον ζεστό αέρα μέσα από τα ανοίγματα. Ύστερα συνειδητοποιείτε πως με θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν στην διάρκεια της μέρας, αν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν επιστρέψει, θα κάνει πολύ κρύο μέσα στο σπίτι σας όταν επιστρέψετε από την δουλειά σας. Υποθέτετε πως το χιονόνερο κατέστρεψε κάποια ηλεκτροφόρα καλώδια.


Για πρωινό τρώτε παγωμένα δημητριακά και χυμό αντί για ομελέτα και ζεστό καφέ. Πότε θα ξαναγυρίσει το ηλεκτρικό; Σκέφτεστε πόσο θα κρατήσει το φαγητό μέσα στο ψυγείο. Δεν ξυρίζεστε, επειδή ήδη έχετε αργήσει για την δουλειά, και ούτως ή άλλως η ηλεκτρική ξυριστική σας μηχανή δεν δουλεύει. Μετά ανακαλύπτετε πως το αυτοκίνητό σας δεν παίρνει μπροστά. Το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας επίσης δεν λειτουργεί. Παρατηρείτε πως ένας από τους γείτονές σας ψαχουλεύει κάτω από το καπό του δικού του αυτοκινήτου. Τα κρύο μάλλον θα πρέπει να πάγωσε και την δική του μπαταρία. Ακούτε κάπου μακριά κάτι που θα πρέπει να είναι η εξάτμιση ενός φορτηγού. Κάποιος τουλάχιστον έβαλε μπροστά το δικό του όχημα.

Μπαίνετε πάλι στο σπίτι και ανοίγετε το φορητό σας ραδιόφωνο. Ούτε και αυτό λειτουργεί, πράγμα περίεργο αφού λειτουργεί όχι μόνο με ρεύμα, αλλά και με μπαταρία. Ίσως ο γιός σας άλλαξε τις μπαταρίες με άλλες άδειες, για να χρησιμοποιήσει τις φορτισμένες στην ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του. Τελικά, ξεθάβετε το παλιό σας τρανζίστορ από το ταλαιπωρημένο μεταλλικό κουτί που χρησιμοποιείτε για τα δολώματα κάθε φορά που πάτε για ψάρεμα. Ψάχνετε όλους τους σταθμούς στα ΑΜ και στα FM, αλλά σχεδόν παντού πιάνετε μόνο θόρυβο στατικού ηλεκτρισμού. Μόνο ένας σταθμός μεταδίδει. Ένας αγχωμένος εκφωνητής ειδήσεων λέει κάτι σχετικά με έναν «ηλεκτρομαγνητικό παλμό μεγάλου υψομέτρου πάνω από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες». Λέει επίσης πως τα δίκτυα ηλεκτροδότησης έχουν πέσει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τον Καναδά.

Ξαφνιάζεστε όταν ακούτε δυνατούς και απανωτούς πυροβολισμούς. Έρχονται από πολύ κοντά –δίπλα στην γειτονιά σας. Θα είναι μια πολύ άσχημη μέρα….



Το σενάριο το οποίο μόλις περιέγραψα είναι μόνο ένα από τα δεκάδες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το Τέλος του Κόσμου Όπως τον Ξέρουμε (ΤΕΤΟΥΚΟΤΟΞ) στο κοντινό μέλλον.

Για ποιους άλλους λόγους θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε; Ιδού λίγες μόνο από τις τρομακτικές πιθανότητες (χωρίς ιδιαίτερη σειρά):

• Ύφεση με πληθωρισμό

• Ύφεση με αποπληθωρισμό

• Τρομοκρατική επίθεση με πυρηνικά, βιολογικά ή χημικά όπλα.

• Πόλεμος με πυρηνικά, βιολογικά ή χημικά όπλα.

• Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

• Εμπάργκο πετρελαίου στα κράτη του Αναπτυγμένου Κόσμου

• Στρατιωτικός νόμος

• Εισβολή

• Κλιματική αλλαγή

• Μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις ή σεισμοί

• Πτώση μεγάλου αστεροειδούς ή κομήτη »



Οδηγίες για επιβίωση σε ενδεχόμενη κρίση από τον πρώην αξιωματικό της Στρατιωτικής Αντικατασκοπείας των ΗΠΑ, Τζέιμς Γουέσλεϊ Ρόουλς, στην συνέχεια του βιβλίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο