Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το γλυκό στην χώρα των κοπριτών… το σερβίρουνε στο τέλος!!!!!!…


Καλά κοροϊδευόμαστε και μόνοι μας;
Τι στο διάολο γίνεται;
Σε τι γλώσσα πρέπει να τους το πούμε ότι θέλουμε δικαιοσύνη; Του σώματος;
Τώρα θα έχουμε απολύσεις……
Ναι οκ…. Πολλοί δημόσιοι μπήκαν στο δημόσιο χωρίς έλεγχο και είναι και άχρηστοι….
Εσείς δηλαδή που θέλετε να τους διώξετε είστε χρήσιμοι; η εκεί που είστε δεν μπήκατε με βύσμα; Ναι ….. με βύσμα μπήκατε…… ποιο;  Μα φυσικά τον εκλογικό νόμο…… Και όταν οι μπαμπάδες σας η οι θείοι σας ή οι παππούδες σας  φτιάχνανε τους νόμους  ποιους σκεφτόταν; Εμάς; Για την ευημερία μας νομοθετήθηκε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;
Η μήπως όλοι οι σημερινοί υπουργοί που έχουν διαλύσει τα πάντα βρίσκονται στις θέσεις αξιοκρατικά; Αφού οι περισσότεροι είναι η βαλτοί !!!! O Γιωργάκης ρε δεν σας έκανε υπουργούς; Άρα το βύσμα σας  είναι ο Γιωργάκης….. και μην μου πείτε τώρα ότι τους δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στην βουλή…… ξαναδιαβάστε το επιχείρημα του εκλογικού νόμου…..

Στην ουσία οι πρώτοι άχρηστοι και βαλτοί με βύσμα στην χώρα είναι οι πολιτικοί!!!! Αυτοί δεν είναι κοπρίτες δηλαδή;  Μόνο οι υπόλοιποι έχουν την ρετσινιά του κοπρίτη;
Σκεφτείτε μόνο το εξής…. Ένας δημόσιος υπάλληλος που διορίστηκε μέσω γραπτών εξετάσεων  ΑΣΕΠ μπορεί να έγραψε καλύτερα από άλλους 50.000 υποψηφίους….. αλλά πλέον μπορεί να μην είναι άξιος για την θέση….. και αυτό θα το αποφασίσει ένας πολιτικός με 5.000 ψήφους επειδή αυτά που κατάκλεψε δεν μπορεί πλέον να τα αποπληρώσει!!!! !!!
Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα που αποφασίζει η πλειοψηφία….. η πραγματική πλειοψηφία..….. όχι το πολίτευμα που αποφασίζουν αυτοί  που νομίζουν ότι είναι πλειοψηφία….
Και σήμερα τι γίνεται; Έχουμε σιχαθεί να βλέπουμε καραγκιόζηδες που νομίζουν ότι κάποιοι είναι και λένε ότι είναι πλειοψηφία….. έλεος δηλαδή….
Ένας φίλος μου είπε…. «όσο δεν μπαίνουν στην φυλακή πολιτικοί δεν θα δούμε άσπρη μέρα ποτέ»…. και αυτό είναι αλήθεια……. και πρόσθεσε….
«Δεν χρειάζεται καν εκτελεσθεί η ποινή…. μόνο που θα δούμε δέκα πολιτικούς στα δικαστήρια να αντιμετωπίσουν την ισόβια κάθειρξη αυτό είναι σίγουρο ότι αρκεί για να αρχίζουν να αλλάζουν όλα……
Είναι τόσο θρασύδειλοι οι πολιτικοί μας που μόνο στο άκουσμα έναρξης δίκης θα τρέμουν……»
Αυτό δεν κατάλαβαν ποτέ…. ότι ο Έλληνας διψάει για δικαιοσύνη…..
Σίγουρα πολλοί  Έλληνες κλέψανε….. και συνεχίζουν….. αλλά δεν διοικούσαν αυτοί…. αυτοί εκμεταλλεύτηκαν το σάπιο σύστημα…. Η σαπίλα εξαπλώθηκε….
Οι πολιτικοί όμως είναι τόσο απατεώνες που δεν μπορούμε ακόμα σε αυτή την στιγμή να το διανοηθούμε πλήρως….. αυτό θα γίνει αργότερα….. γιατί έχουμε να δούμε πολλά ακόμα….
Οπότε έφτασε η ώρα να τους απολύσουμε εμείς!!!!
Γιατί σιχαθήκαμε την οικογενειοκρατία και τις παρέες των κομπλεξικών ηλιθίων προδοτών που η βλακεία τους δεν έχει όρια!!!!!!
Και ξέρετε τι πρέπει να τους βροντοφωνάξουμε;
Απολύεστε ρε!!!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ ΣΑΣ!!! ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ!!!!!!!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΡΕ ΟΡΝΙΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ  ΤΗΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑTΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ!!!!!!  ΚΑΙ Η ΓΗ ΑΥΤΗ….Η ΕΛΛΑΔΑ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!
Αφήστε τους πολιτικούς να νομίζουν  ότι επειδή τους  ψήφισαν κάποιες λίγες  χιλιάδες «κοπρίτες» που τους έταζαν ότι θα τους βόλευαν  μπορούν να κάνουν κουμάντο τα εκατομμύρια που τους σιχαίνονται……..γιατί οι μόνοι κοπρίτες που ξέρουν  καλά αυτοί είναι οι κοπρίτες που είχαν παρτίδες μαζί τους…..
Από την άλλη σκέπτομαι όμως και το εξής….. είναι πραγματικά τόσο ισχυρογνώμονες  η απλά είναι…. τόσο φοβισμένοι…… τόσο δειλοί…… ώστε να μην θέλουν να παραδεχτούν ότι έχει έρθει το τέλος τους;  Και εννοώ φυσικά το πολιτικό και κοινωνικό…. Δεν έχoυν  καταλάβει μέσα στην κουρκουτιασμένη θολούρα των «λογικών» σκέψεων  τους, ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι πολιτικοί αλλά απλά… τίποτα;……
Oι δικοί μας εδώ νομίζουν ότι «έλα μωρέ θα ξαναβγούμε βουλευτές»…. καλά….. εγώ λέω ότι δεν θα ξαναβγείτε ούτε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας…… και θα δούμε ποιος έχει δίκιο!!!!!…..
Μην ψάχνετε ρε  γιατί είμαστε θυμωμένοι……  όταν θα φεύγετε από την βουλή με σκυμμένο το κεφάλι τα γέλια που θα ακούγονται θα είναι πιο δυνατά από τον ήχο των χειροκροτημάτων των κοπριτών που σας  υποστήριζαν στο παρελθόν……. γιατί θα γελάνε δυνατά όλοι οι  Έλληνες……..
Να θυμάστε όμως ότι στην Βαστίλη οι πρώτοι αριστοκράτες που αποκεφαλίζονταν ήταν οι πιο μισητοί…. οι δεύτεροι οι πιο γνωστοί….. και απλά οι υπόλοιποι  αποκεφαλίζονταν  για το θέαμα….. κανένας όμως δεν γλύτωσε στο τέλος…… Και πολιτική Βαστίλη θα υπάρξει κι εδώ…… δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα ποιος  ανήκει στην πρώτη η στην δεύτερη κατηγορία….. γιατί σίγουρα το αφεντικά σας είναι πιο γνωστοί αλλά όχι απαραίτητα και οι πιο μισητοί…… μην ξεχνάτε όμως ότι…..
« Το γλυκό  στην  χώρα των κοπριτών….  το σερβίρουνε στο τέλος»!!!!!!!!!!!….
ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο