Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παναγία η Λαοδηγήτρια!

γράφει ο αρισταρχος
Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θόλο ζουν οι πολιτικοί μας. Και τι φαντάζονται,  πως κάπου η μπόρα θα κοπάσει;
Δόλιοι, δεν πήρατε χαμπάρι τίποτε; Δεν ακούτε το τσουνάμι που έρχεται; Δεν ακούτε τις σειρήνες που χτυπούν δαιμονισμένα; Δεν ακούτε τις οιμωγές;  Κουφαθήκατε;
Δεν πήρατε χαμπάρι το μεγάλο πείραμα που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας και όχι μόνον. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ανωμαλία σε όλα τα κράτη, να ξεσηκώσουν τους λαούς ενάντια στου θεσμούς του παγκόσμιου Δημοκρατικού πολιτεύματος. Κάποιοι προσπαθούν να επαληθεύσουν κάποιες προφητείες, για να πετύχουν τι;
Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει χωρίς επιστροφή.
Ντρέπεσαι να σκεπάσεις τον πάτο του καροτσιού στο Super Market, ντρέπεσαι να φοράς καλά ρούχα, ντρέπεσαι να είσαι χορτάτος.

Η Μέρκελ περνάει σε πιο θεσμικές ντροπές, από αυτές των εξουσιαστών μας με τα ευφυολογήματα του τύπου «εξορθολογισμός».. Ζητούν να εγκαταστήσουν επίσημα Γερμανό  Τύραννο. Έτσι για να τιθασεύσουμε τους ατίθασους Έλληνες
Ποιους ατίθασους, ποιους επαναστάτες, ποιους διαμαρτυρόμενους. Δείτε τι σημαίνει διαμαρτυρία στη Αυστραλία με την Γκιλάρντ, να πηγαίνει στο Αυστραλιανό “ Μαξίμου” με το ένα της παπούτσι.
Αυτές τις μέρες υπογράφονται τέρατα. Παραδίδεται ο Ελληνικός λαός, η περιουσία του, τα ιδεώδη του, τα άγιά του. Παραδίδεται η περηφάνια του, η αξιοπρέπειά του . Παραδίδονται αυτά για τα οποία πάλεψαν, μάτωσαν, πέθαναν οι πατεράδες μας στα παγωμένα βουνά της Ηπείρου. Αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε να κατακτήσουμε με ατέλειωτες απεργίες και χαμένα μεροκάματα.
Κάποτε ο λαός πήγαινε, τουλάχιστον σε τέτοιες καταστάσεις, μαζί με τον κλήρο σύντροφο και μπροστάρη. Που είναι η εκκλησία; Στην Ρωσία μαζεύουν τρόφιμα και ρούχα για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδος. Καλούν τον αδελφό εν Χριστώ  Ιερώνυμο για συνάντηση αγάπης. Δοκιμαζόμενο, από ποιους;
Άγιε Πατριάρχη μου, θάχανες το Ελληνικό Χριστεπώνυμο αν ζούσε ο Μακαριστός. Τώρα δεν βλέπεις; Που νομίζεις πως ο λαός ψάχνει στην απόγνωσή του για βοήθεια. Στον Θεό. Στους πρεσβευτές του. Δεν το νιώθετε;
Έξω από τα ωραία συσσίτια αγάπης, που κάθε άλλο παρά μας κάνουν  σαν ευνομούμενο λαό περήφανους, θάπρεπε να είσαστε μπροστά από τον λαό. Κρυφτήκατε πίσω από τις εξουσιαστικές απειλές για μείωση του μισθού σας, φορολόγηση της περιουσίας σας. Κρυφτήκατε πίσω από τα χρυσοποίκιλτα άμφιά σας. Κάποιες φωνές κάποτε σαν αυτή του Άνθιμου έλεγαν κάτι. Τις έκλεισαν. Προφανώς η εντολή ήταν «Ασχοληθείτε μόνο με την του Ευαγγελίου ερμηνεία».
Αυτή την στιγμή ο λαός έχει την ανάγκη της Παναγίας της Λαοδηγήτριας
Αν δεν πήρατε χαμπάρι, ο Άγιος Ιωάννης στην αποκάλυψή του ασχολείται μαζί σας. Εσάς καταδικάζει. Δείτε το σύστημα, αυτό που μας καταδίκασε σαν λαό στην αιώνια παρακμή και εξόντωσή μας, πόσο εύκολα καταδίκαζε τον Μακαριστό Χριστόδουλο γιατί δεν μπήκε μπροστά στον καιρό της χούντας. Σήμερα, το ίδιο σας βάζει στο περιθώριο μακριά από το πλήρωμά σας.
Αφήσατε τον λαό στην τύχη του. Αυτό το σπάσιμο του λαού με την Εκκλησία ήταν η επιδίωξής τους μαζί με το ξερίζωμα της γλώσσας μας. Το πετυχαίνουν. Και μαζί μ’ αυτό την διάλυση του Ελληνισμού. Από εδώ και πέρα θα ήμαστε ιστορική ατραξιόν προς τέρψιν των Νεοταξικών.
Δεν το βλέπετε; Δεν το νιώθετε; Δεν συναισθάνεστε την αποστολή σας; Τώρα είναι η ώρα σας. Ανασκουμπώστε τα ράσα σας. Πάρτε στο στήθος την Παναγία την Λαοδηγήτρια και σταθείτε μπροστά στον λαό. Εκεί είναι η θέση σας.
300 της βουλής. Σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε αυτές τις μέρες. Αποφασίζετε για τον θάνατο της φυλής μας. Δεν θέλουμε άλλες Χρυσοχοϊδικες ομολογίες εκ των υστέρων.
Τότε όμως θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!    

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο