Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Μάιος 2008 , Ιανουάριος 2012 τέσσερα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές.


Ιούνιος 2010 Φ.Ε.Κ-956/7/10 μας ευχήθηκαν και καλή δουλειά όμως η τράπεζες και οι τραπεζικοί έβαζαν συνεχώς εμπόδια για την μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης .

Ιούνιος 2011 την στιγμή που οι τράπεζες και η πολιτεία αδιαφορούν για την επαναλειτουργία αυτής της εταιρείας η Διοίκηση της εταιρείας και οι εργαζόμενοι πιστεύουν σ΄αυτήν και καταφέρνουν να προσελκύσουν επενδύτη για την εξαγορά της .


Δεκέμβριος 2011 και ενώ όλα είναι έτοιμα , συμφωνημένα για.....

την τελική υπογραφή και εξαγορά της εταιρείας ξαφνικά μια από της πέντε τράπεζες και συγκεκριμένα η Α.Τ.Ε Bang δηλώνει ότι έκανε λάθος εκτίμηση .

Το αποτέλεσμα ο επενδυτής να αποχωρίσει !

Την στιγμή που η Ελλάδα κατρακυλάει , τη στιγμή που η Ελλάδα παραπαίει, τη στιγμή που η χώρα δίνει μάχη για να επιβιώσει, και οι ποιο μικρή επένδυση ,πόσο μάλλον του μεγέθους της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ θα ήταν μια γροθιά στην ανεργία και όταν οι δείκτες δείχνουν ότι καλπάζει , οι ενέργειες κάποιων προκαλούν αγανάκτηση, συμπεριφέρονται με τρόπο που προσβάλλει τον κοινό νου δημιουργούν καθυστερήσεις που καθιστούν πλέον απαγορευτική την οριστικοποίηση της επένδυσης.

Συνεχίζουν να ζουν στο δικό τους κόσμο , δεν έχουν καταλάβει ότι τα περιθώρια είναι ελάχιστα για διαπραγματεύσεις ή καθυστερήσεις.

Δεν έχουν καταλάβει έτσι όπως πάνε τα πράγματα, η ασυνεννοησία αυτή θα μας οδηγήσει στο αδιέξοδο και την καταστροφή.

Δεν έχουν καταλάβει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι τόσο ιδιαίτερες και σπάνιες, που πιθανόν να διεκδικούν και μοναδικότητα στα ιστορικά χρονικά.

Οφείλουν να δείξουν σημάδια ωριμότητας !

Τα ψέματα τέλειωσαν.

Τώρα χρειάζεται υπεύθυνη στάση από όλους , πριν να είναι αργά και πάρουμε την επικίνδυνη κατηφόρα .

Καλούμε τον Πρωθυπουργό , τους Αρχηγούς των κομμάτων τους Βουλευτές όπου υπάρχουν εργοστάσια της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ να δείξουν τόλμη και επάρκεια να αποφευχθεί η μεγάλη καταστροφή με το κλείσιμο όλων των εργοστασίων σε έξι Νομούς της Ελλάδας , που θα φέρει φτώχεια.

Οφείλουν να αποδείξουν ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετική εικόνα από τη σημερινή γιατί ο πιο μεγάλος κίνδυνος αυτήν την ώρα για τον τόπο είναι η ανεργία .

Οι Διοικήσεις των Σωματείων

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ ΦΑΝΚΟ

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ OTTO ΕΒΡΟΣ ΚΟΠΛΑΝ

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ –ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΟΥΔΟΣ


gatzoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο