Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Εξέπνευσε ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος (upd)

(Ανανέωση 23.38): Εξέπνευσε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan o σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας. Ο σκηνοθέτης υπέστη βαριές εγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με πηγές του ygeianews.gr που μετέδωσε πρώτο την είδηση, οι ιατροί έκριναν ότι δεν μπορούσε να εγχειριστεί.




Tραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν 19.00 το απόγευμα της Τρίτης στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας ο γνωστός σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος από ιδιωτική μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για γύρισμα ταινίας και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα εκτός διάβασης πεζών παρασύρθηκε.

Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον σκηνοθέτη και τον μετέφερε σε νοσοκομείο Metropolitan, όπου οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης τραυματίστηκε ελαφρά και ο ειδικός φρουρός.

Στο σημείο έφτασαν και αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Τροχαίας προκειμένου να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο