Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Βάσει …μαθηματικού τύπου, 118.000 οι ψηφοφόροι!

Γράφει ο Μαγια


Οι εκλογές - οπερέτα ανέδειξαν με ποσοστά …Τσαουσέσκου, τον μοναδικό υποψήφιο Μπενύτο, αρχηγό του νεοδεξιού ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, οι αθλιότητες που προηγήθηκαν με τη σκηνοθεσία της …μαζικής προσέλευσης, σε συνδυασμό με τις καταγγελίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για νοθεία και «μαγείρεμα» του αποτελέσματος, δίνουν τον τόνο της …επανεκκίνησης: Αρχίζουμε με ψέμματα…


Ο κόσμος και λίγος ήταν και μαγκωμένος. Δύσκολα έβλεπες ......

ψηφοφόρο κάτω των 40 χρόνων, ενώ δεν υπήρχε η ατμόσφαιρα, το πολιτικό κλίμα, που συνήθως συναντάμε και χαρακτηρίζει τις εκλογές.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, επίλεκτο μέλος της Βενιζελοπαρέας, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του την περασμένη Παρασκευή, αναφερόμενος στις πασοκικές μαμουδιές, αποκάλυψε τον …μαθηματικό τύπο, βάσει του οποίου είναι δυνατή η προσέγγιση του πραγματικού αριθμού των ψηφισάντων: «Μην ακούτε που λέγαμε για ένα εκατομμύριο πολίτες το 2004. Αυτοί που είχαν πάει να ψηφίσουν ήταν 470.000»!

Συνεπώς, τον αριθμό που ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ διαιρέστε δια δυο και αφαιρέστε κάτι «ψιλά». Τι προκύπτει; Περίπου 118.000 ψηφοφόροι!...

Ε, δεν είναι περισσότεροι αυτοί που συναινούν στα πιο απάνθρωπα και καταστροφικά φοροεισπρακτικά μέτρα και τις επαχθείς και καταδικαστικές για το μέλλον του λαού και της χώρας συμφωνίες.
 
 kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο