Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Πάνο Καμμένε, κάνεις λάθος με το θέμα της ΚΟ…

(σ.σ: Το άρθρο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, καθώς παρόμοιες σκέψεις εξέφρασα  κι εγώ πριν λίγες μέρες http://wp.me/pWOiz-sA1)
Από όσα πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, διαπιστώνουμε μια αγωνία του Πάνου Καμμένου να σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα το νέο του κόμμα. Αν δεν κάνουμε λάθος, μέχρι στιγμής έχουν προσχωρήσει (μαζί με τον ίδιο) εννέα βουλευτές και του λείπει ένας για να σχηματίσει δεκάδα, η οποία, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής αναγνωρίζεται ως ΚΟ. Μάλιστα φήμες που διέρρευσαν, μιλούσαν ακόμα και για θέμα ηγεσίας στο νέο κόμμα, λες και θα μπορούσε να είναι άλλος αρχηγός πέρα από τον ίδιο τον  κ. Καμμένο.

Επιπλέον, τόσο το κόμμα των κ.κ. Κατσέλη – Καστανίδη, όσο και το κόμμα του κ. Κουβέλη, σχημάτισαν ΚΟ και μένει εκτός μόνο το κόμμα του κ. Καμμένου, γιατί οι διαφωνούντες με το μνημόνιο βουλευτές, αποφάσισαν να ξαναγίνουν μνημονιακοί, μήπως και….
τους ξαναπάρει πίσω στο κόμμα της ΝΔ ο κ. Σαμαράς.
Φυσικά, ο σχηματισμός ΚΟ μέχρι να κλείσει η Βουλή, θα έχει μερικά πλεονεκτήματα στην προεκλογική περίοδο, όπως προβολή, τηλεοπτικό χρόνο, συμμετοχή στα debate των αρχηγών κ.λ.π., Αλλά, Πάνο Καμμένε αυτό σε απασχολεί; Το κόμμα σου πιάνει 11% στις δημοσκοπήσεις χωρίς να έχει προβληθεί από κανένα ΜΜΕ. Εσύ ο ίδιος αναδείχτηκες σε λαϊκό ήρωα βγαίνοντας σε κάποια μικρότερα κανάλια τα βράδια ή στον κ. Παπαδάκη του ΑΝΤ1 τα πρωϊνά. Αυτό τώρα σε χαλάει;
Μάθε λοιπόν ότι ο κόσμος σε βλέπει περισσότερο ως κινηματία, αποκλεισμένο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και όχι ως ομοτράπεζο και τηλεπαραθυράτο μαζί με φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα. Ο κόσμος σε υποστηρίζει επειδή ακριβώς σε αποκλείει το σύστημα και όχι επειδή σε προβάλει, όπως πρόβαλε τον κ. Καρατζαφέρη.
Σε έχουν πιστέψει χιλιάδες Έλληνες και θέλουν να δουν να αναδεικνύεις καινούργια αντισυστημικά πρόσωπα και όχι να ικανοποιείς φθαρμένους πολιτικούς που αγωνιούν για την πολιτική τους καριέρα.
Άφησε λοιπόν τους προβληματισμούς, κατάγγειλε το αντιδημοκρατικό καθεστώς των αποκλεισμών, βασίσου στους απλούς Έλληνες, αφιερώσου σ’ αυτούς και απλά περίμενε να περάσουν οι μέρες μέχρι να μπεις στη Βουλή με πολύ περισσότερους από 10 βουλευτές.
Πέτρος Χασάπης

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο