Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Βουτιά θανάτου για άτυχο βοσκό στα Άγραφα

Νεκρός ανασύρθηκε τα ξημερώματα απο τις πυροσβεστικές δυνάμεις του Καρπενησίου,άτυχος βοσκός ο οποίος έπεσε σε μεγάλο γκρεμό στην περιοχή Καρβασαράς Αγράφων στην Ευρυτανία κοντά στο Μαραθιώτικο ρέμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasia.com το ιχ αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στο γκρεμό σε βάθος 250-300 μέτρα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός ηλικίας περίπου 50 ετών..


Τα σωστικά συνεργεία κινητοποιήθηκαν μετά απο αναζήτηση των δικών του ανθρώπων .

Ηδη διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που για άλλη μια φορά συμβαίνει στους επικίνδυνους και κακοτράχαλους δρόμους των Αγράφων.

Περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν σύντομα..
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άτυχος βοσκός ήταν πεζός και κατά πάσα πιθανότητα γλίστρησε ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τροφή για τα ζώα του..


Νεκρός είναι ο Π.Ζ ετών 55 ,βοσκός απο την περιοχή των Αγράφων.

Τον εντόπισαν οι συγγενείς του στη χαράδρα μετά απο αναζήτηση και κάλεσαν τα σωστικά συνεργεία λόγω του μεγάλου βάθους .
Prasia.com

3 σχόλια:

  1. Αφού γράφεις ανακρίβειες γι'αυτό σε βρίζω.Είναι ένα θέμα προσωπικό.Και ενώ σου είπα πως δεν έγινε έτσι το συμβάν δε το διόρθωσες.Ο άνθρωπος έπεσε σε μια απόσταση περίπου 25-30 μέτρων ενώ περπατούσε και όχι με αυτοκίνητο.Μη παραπληροφορείτε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε που γράφεις και σαν Ανώνυμος και βρίζεις ένα blog χωρίς να φταίει...Βλέπεις ότι η ανάρτηση δεν είναι του blog μας αλλά από άλλο blog που μας την έστειλε. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει ανακρίβεια και ότι θα πρέπει να διορθωθεί. Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι αυτό που κάνει όλος ο κόσμος. Να στείλεις Email στο blog η να πάρεις τηλέφωνο η να γράψεις ένα ανθρώπινο σχόλιο με την παρατήρησή σου, και αν τότε δεν υπήρχε ανταπόκριση από την πλευρά μας είχες κάθε λόγο να βρίζεις. Εσύ επέλεξες να μας βρίσεις με το καλημέρα λες και έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να καταλάβουν και οι αναγνώστες τι έχει γίνει πάρε και το σχόλιο σου που έσβησα. Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους Αναγνώστες.


    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΩΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΕΤΕ!ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο