Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μιχ. Γιαννάκης:Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε όσα υπέγραψαν ερήμην μας


«Δεν έχει υπάρξει κινηματική προσπάθεια στη μεταπολίτευση που να συσπειρώνει τόσες χιλιάδες κόσμου. Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε όσα υπέγραψαν Σαμαράς – ΠΑΣΟΚ ερήμην μας. Ήρθε η ώρα του πολίτη», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μιχάλης Γιαννάκης, ο οποίος μίλησε σε μέλη και φίλους του κινήματος στη Λαμία το απόγευμα της Τρίτης 1 Μαΐου 2012.

«Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να παλέψει για την εθνική ανεξαρτησία», πρόσθεσε σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών. Αναφερόμενος στα κόμματα της συγκυβέρνησης είπε ότι «ξέρουμε από τώρα τι θα εφαρμόσουν κι ας λένε ότι ‘λεφτά υπάρχουν’ και πάλι». «Η λύτρωση έρχεται από κάτω», συνέχισε και κάλεσε τους πολίτες....
 να προσέλθουν στις κάλπες και να ανατρέψουν την μνημονιακή πολιτική, στηρίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του προγράμματος του κινήματος, σε στόχους που αφορούν τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα:

- Αγρότες

«Ο αγροτικός τομέας συρρικνώνεται τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς το κράτος φρενάρει τις προσπάθειες νέων αγροτών. Γι’ αυτό μιλάμε για μείωση της φορολογίας».

- Συνεταιριστική τράπεζα

«Μιλάμε για μια τράπεζα με πάνω από 100 χρόνια ιστορία που με τον τρόπο που πάρθηκαν αποφάσεις είναι σαν να καταδιώκουμε τους ίδιους τους μετόχους και κυρίως τους εργαζομένους. Θέλω να τονίσω στους εργαζόμενους ότι από Δευτέρα θα σταθούμε δίπλα τους, θα συνεργαστούμε για να προστατέψουμε τόσο τους ίδιους, όσο και την ίδια την τράπεζα. Πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία όπως έκανε και στο παρελθόν».

- ΛΑΡΚΟ

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι υπογραφές των δύο κομμάτων στο μνημόνιο, αυτόν τον τεράστιο πλούτο, την περιουσία την εκχωρούν. Μόνη μας υπόσχεση είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε τον τεράστιο πλούτο της ενέργειας, τα νερά, ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του τόπου και μια βιομηχανία που σχεδόν μονοπωλεί το νικέλιο στην Ευρώπη, να έρθει κάποιος ‘επενδυτής’ χωρίς χρήματα να πάρει αυτό τον πλούτο».

- Ιαματικές πηγές

«Με την σωστή οργάνωση μπορεί να φέρει τουρισμό, να φέρει έσοδα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας».

«Τρέμουν στην ιδέα ότι θα υπάρξει ένα κοινοβούλιο που θα απαιτήσει την τιμωρία των υπευθύνων για την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα. Έχουν ποινικές ευθύνες. Δεν μπορεί να υπάρξει λύτρωση, δεν μπορεί ο τόπος να οδηγηθεί ομαλά σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον αν δεν τιμωρηθούν. Εμείς έχουμε τη βούληση να διώξουμε το απόστημα και περιμένουμε και από τη δικαιοσύνη να έχει αυτή τη βούληση», συνέχισε.

«Υπάρχει ένα κίνημα που ολοένα και δυναμώνει. Το βράδυ των εκλογών θα είμαστε η δύναμη της ανατροπής και η δυσάρεστη έκπληξη για το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Η μεγάλη ευθύνη είναι τη Δευτέρα. Οι πολίτες πρέπει να εξειδικεύσουν τις προτάσεις τους για τις τοπικές κοινωνίες προς εμάς και εμείς θα πρέπει να μείνουμε αταλάντευτοι στις δεσμεύσεις μας», τόνισε κλείνοντας.

Στην συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε ο κ. Γιαννάκης τόνισε ότι ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα και θα καταστήσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Όσον αφορά τις συνεργασίες είπε ότι είναι ανούσιο να συζητείται κάτι τέτοιο πριν δώσει την εντολή ο λαός. «Κανείς δεν μπορεί να τις προδικάσει, αλλά δεν θα υπάρξει συνεργασία με όσους υπέγραψαν τα μνημόνια» ξεκαθάρισε, και κάλεσε τον ελληνικό λαό να δώσει δύναμη στους Ανεξάρτητους Έλληνες με την ψήφο του.


LamiaReport


Πρωινό Ραντεβού Καμμένου - Γκλέτσου στη Στυλίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο