Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Απολυμένος σκόρπισε το θάνατο στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Απίστευτη η παραδοχή του δημάρχου της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, πως κάποιοι από τους συνολικά εννέα πολίτες μπορεί να έχουν τραυματιστεί από πυρά της αστυνομίας.

Τρόμος και πανικός στην καρδιά της Νέας Υόρκης και μάλιστα σε ώρα αιχμής. 09:00 το πρωί για τους Νεοϋορκέζους (16:00 ώρα Ελλάδας) και όσοι κινούνταν στη συμβολή της 5ης λεωφόρου με την 34η οδό, μπροστά στο Empire State Building δηλαδή, άκουσαν ξαφνικά πυροβολισμούς.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου τους κυρίευσε πανικός. Μια γυναίκα είδε κάποια που περπατούσε δίπλα της να σωριάζεται στο έδαφος, χτυπημένη από σφαίρα.



Δράστης ο Τζέφρι Τζόνσον 53χρονος άνδρας, που με ένα 45αρι ημιαυτόματο στα χέρια, πρώτα πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε έναν 41χρονο άνδρα, με τον οποίο εργάζονταν μαζί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δράστης είχε απολυθεί πέρυσι. Το πρωί της Παρασκευής επιχείρησε να μπει στο κτίριο όπου εργαζόταν, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.
Περίπου στις 09:00 το θύμα, που σύμφωνα με τους New York Times ήταν το αφεντικό του, βγήκε από το κτίριο και ο Τζόνσον τον ακολούθησε. Ξαφνικά, σήκωσε το 45αρι ημιαυτόματο όπλο του και άρχισε να πυροβολεί μέσα στο πλήθος. Μια σφαίρα στο κεφάλι και ο 41χρονος έπεσε νεκρός.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και περικύκλωσε το κτίριο, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, το οποίο καθημερινά επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες και στο οποίο εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι.

Όταν ο δράστης ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, σήκωσε το όπλο του και τους πυροβόλησε. Η απάντηση ήταν άμεση: τον σκότωσαν με τρεις σφαίρες μπροστά στην είσοδο του Empire State Building!


Δυο γυναίκες και επτά άνδρες είναι οι τραυματίες. Αυτό που προκαλεί σοκ είναι η παραδοχή του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλουμπεργκ, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε λίγες ώρες μετά το περιστατικό, παραδέχτηκε ότι μπορεί κάποιοι από τους πολίτες να τραυματίστηκαν από πυρά αστυνομικών!

 NewsIt

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο