Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

OI ANEΞΑΡΤΗΤΟ​Ι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ρόδος, 18 Αυγούστου 2012

Αμέσως, μόλις εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στη Χίο, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δια του
Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας, κ. Τέρενς Κουίκ, της Υπεύθυνης Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας και Βουλευτού Δωδεκανήσου, κας Μίκας Ιατρίδη και του Γραμματέα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος, πρώην Βουλευτή Λέσβου κ. Σπύρου Γαληνού, παρακολουθούν  και ενημερώνονται συνεχώς για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Χίο.

Ήδη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, κ. Κουίκ έχει προβεί σε δηλώσεις, αμέσως μετά την πρώτη ενημέρωση που είχε από τον Αντιπεριφερειάρχη της Χίου, κ. Γανιάρη, ενώ ύστερα από εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου όλοι οι πολιτευτές και όλα τα στελέχη του Κινήματος στη Χίο βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για κάθε βοήθεια.

Νωρίτερα το απόγευμα, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, κα Μίκα Ιατρίδη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και Βουλευτή Χίου, κ. Κωστή Μουσουρούλη, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης, η οποία παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Μετά την ενημέρωση και από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, τόσο ο κ. Κουίκ όσο η κ. Ιατρίδη και ο κ. Γαληνός σημείωσαν τα ακόλουθα:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο μέτωπο της φωτιάς, η οποία, δυστυχώς, καταστρέφει το νότιο και νοτιοδυτικό μέρος της Χίου. Οι συνθήκες που επικρατούν είναι εφιαλτικές. Ευχόμαστε η αυταπάρνηση των πυροσβεστών, των στρατιωτών και όσων συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς να έχει αίσιο αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό».

Υπενθυμίζουμε ότι με εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ, ολοκληρώνοντας την προγραμματισμένη επίσκεψή του αυτό το διήμερο στο νομό Αχαΐας και τη  Κεφαλλονιά, όπου επισκέπτεται και τις περιοχές του νησιού που επλήγησαν πολύ πρόσφατα από πυρκαγιές, θα μεταβεί στη Χίο ώστε να ενημερωθεί και εκεί επί τόπου για την αποτίμηση των ζημιών από το πύρινο μέτωπο και να έχει συνάντηση με τις Τοπικές Αρχές, παράλληλα με τη δράση  Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που θα ξεκινήσουν άμεσα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις φωτιές και στη Χίο και στη Κεφαλλονιά και στη Χαλκιδική και οπουδήποτε αλλού φέτος άφησαν πίσω τους κρανίου τόπο.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο