Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η Πατρίδα σε κίνδυνο

Η κατάσταση της χώρας σε βαθμό επικινδυνότητας, έχει προχωρήσει τόσο πολύ επί το χειρότερο, που δεν πάει άλλο.
Οι Ένοπλες δυνάμεις της Πορτογαλίας- η οποία ευρίσκεται στο ΝΑΤΟ, & Ε.Ε., & στην Ευρωζώνη, και στην ίδια με εμάς οικονομική κατάσταση- καλούν τη κυβέρνηση να παραιτηθεί.
Σωτήριο το «ξύπνημα» του Στρατού στην Πορτογαλία γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, ενώ εδώ οι δικοί μας απλά υπάρχουν…….     Τα δικά μας γεγονότα σας είναι ήδη γνωστά.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας -(Διακυβέρνηση τη λένε)- έχουν κάνει το Σύνταγμα των Ελλήνων κουρελόχαρτο με τα Μνημόνια που υπέγραψαν. Οι προδότες πολιτικοί βάζουν τα κόμματά τους υπεράνω της πατρίδος. Γιαυτούς προέχει το κομματικό συμφέρον. Οι δοσίλογοι πολιτικοί, συνεργάτες της Σιωνιστικής Δύσης, (Σιωνιστικών ΗΠΑ, και Σιωνιστικής Ε.Ε.), εχθρών της Ελλάδος και του Ελληνισμού, αγνοούν την Ελληνική κοινωνία, φθάνει να εξυπηρετηθούν τα πάσης φύσεως συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. προέδρων Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.
Οι αδαείς και αφελείς βουλευτές μας, ψηφίζουν στη Βουλή των Ελλήνων «ΝΑΙ  ΣΕ  ΟΛΑ», στα προδοτικά μνημόνια.
Το Δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδος είναι τεράστιο!!!
Οι Ισλαμοφασίστες Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, και έχουν κάνει τη πατρίδα μας, «Μπάτε σκύλοι αλέστε.» Έκαναν κατάληψη!!!
Η χώρα συνεχίζει να κατακλύζεται από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, με άμεσο κίνδυνο να γίνουμε εδώ Λιβύη, και Συρία, και να ανατραπεί η αναλογία του πληθυσμού, με αποτέλεσμα η Ελλάδα μας να καταστεί Μουσουλμανική χώρα.
Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να «μπουκάρουν», για να αρπάξουν τη μερίδα του λέοντος. Θέλουν να φθάσουν υπό τις ευλογίες του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, μέχρι Θες/νίκη.
Η Θράκη μας χάνεται, η Μακεδονία μας χάνεται,  τα νησιά του Αν. Αιγαίου χάνονται, και ουδείς συγκινείται……..
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, ορντινάντσες της Σιωνιστικής Δύσης, και πιόνια της Παγκόσμιας Δικτατορίας, μας κοροϊδεύουν και μας κλέβουν διαχρονικά.
Οι δοσίλογοι, επίορκοι, πολιτικοί, δημιούργησαν κράτος διαφθοράς. Η πατρίδα μας κατέστη ένα μη βιώσιμο κράτος, κατέστη ένα αποτυχημένο κράτος, (failed state), με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι επίορκοι πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες των εχθρών της Ελλάδος, καταστρέφουν τη χώρα, και χρησιμοποιούν τον Ελληνικό Λαό, ως κοινωνικό πειραματόζωο, για νέα μέτρα λιτότητος, που δεν έχουν τελειωμό. Τα δάνεια πάνε κι έρχονται!! Τα εργασιακά δικαιώματα του Ελληνικού Λαού, κατέρρευσαν. Η υγεία και παιδεία κατέρρευσε.
Οι Μισθοί και συντάξεις κατέρρευσαν, για να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια των δανείων στις Σιωνιστικές τράπεζες των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.
Αποδυναμώνουν τις ένοπλες δυνάμεις!!!
«Ότι θέατρον εγεννήθημεν τω Κόσμω, και Αγγέλοις και ανθρώποις.» ψάλλει η αγία ημών εκκλησία.
Οι πολιτικές που επιβάλλονται από αυτή τη κυβέρνηση, προωθούν την απαξίωση εργασίας, των κοινωνικών
 δικαιωμάτων, οδηγούν σε ακόμη περισσότερη ανεργία, ακόμα πιο μεγαλύτερη διεθνή ανυποληψία.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας καταρρέουν, με άμεσο κίνδυνο την εθνική μας εδαφική ακεραιότητα, και εθνική κυριαρχία σε Γη, αέρα, και θάλασσα.
Οι προδότες πολιτικοί έσωσαν τις ξένες και ντόπιες τράπεζες του προέδρου Ρότσιλντ, (Ο Ρότσιλντ είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης), με τα Μνημόνια που υπέγραψαν, και κατάστρεψαν την Ελλάδα.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν βάζουν «κόκκινες γραμμές», ούτε για τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά εκθέτουν τη χώρα στον έσχατο κίνδυνο διαμελισμού, φτάνει να εξυπηρετηθούν τα προγράμματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Οι διεφθαρμένοι «Δημοκράτες» πολιτικοί οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, και φαλκίδευσαν την εθνική μας κυριαρχία.
Κατάστρεψαν τη Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι κατέλαβαν τη λαδόξερα (Ζουράφα) στο Βόρειο Αιγαίο, παράλληλα με τα ΙΜΙΑ, και ξεκινούν γεωτρήσεις για πετρέλαια, και οι δοσίλογοι πολιτικοί, «αγρόν ηγόρασαν».
Οι δειλοί, φοβισμένοι, κλέφτες, και εφιάλτες πολιτικοί, υπακούουν σε κάθε εντολή των λογιστάκων της Μεγάλης Τρόϊκας. Δεν τους ενδιαφέρει η Άμυνα της χώρας.
Με εντολή της τρόϊκας, σταμάτησαν τη διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο, για να περάσουν μέσα οι Τούρκοι ανεμπόδιστα, και οι ανθέλληνες επίορκοι, εφιάλτες, πολιτικοί, από δειλία το δέχθηκαν.
Η Σιωνιστική Δύση, στο τέλος θα μας οδηγήσει να ξεπουλήσουμε τα πάντα , και όταν ξεπουλήσουμε, θα διαπιστώσουμε ότι δεν ξεπεράσαμε τη χρεοκοπία, θα συνεχίσουμε να είμαστε χρεωμένοι, αλλά τότε θα είναι πια αργά, θα μας έχουν στρατιωτικώς καταλάβει μέσω Τουρκίας, και άλλων «φίλων», «συμμάχων», & «εταίρων» στο ΝΑΤΟ.
Ο Ελληνικός Λαός στους δρόμους αναπολεί και φωνάζει, το
«Που είσαι Παπαδόπουλε!!!» «Μωρέ ένας Παπαδόπουλος δεν υπάρχει σήμερα στο Στράτευμα;;;». Ο Παπαδόπουλος παρέδωσε στους εφιάλτες πολιτικούς ΜΗΔΕΝΙΚΟ  ΧΡΕΟΣ.!!!!
 Ο Παπαδόπουλος διαχρονικά έμεινε στην Ιστορία σαν Πατριώτης!!! Σαν το Μεταξά, που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, διαγράφοντας το ΧΡΕΟΣ, και τελικά είπε το μεγάλο ΟΧΙ στο κατακτητή!!! Οι σημερινοί εφιάλτες πολιτικοί τη λέξη ΟΧΙ δεν τη γνωρίζουν!!! Λένε,  ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!!! 
Οι πορτογαλικές ένοπλες δυνάμεις, αν και δεν αντιμετωπίζουν εξωτερικούς κινδύνους, όπως εμείς με Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, γράφουν προς τη κυβέρνησή τους.
«Κύριε Πρωθυπουργέ, για το καλό της Πορτογαλίας, και των Πορτογάλων, παραιτηθείτε τώρα.» Κατηγορούν επίσης τη κυβέρνηση ότι με τα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει η τρόϊκα, και δέχεται η κυβέρνηση, μετατρέπει τους ήδη φτωχούς, σε εξαθλιωμένους, και τη μεσαία τάξη σε νεό-πτωχους. Λένε,
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε, επειδή το θέλει η οποιαδήποτε
Τρόϊκα, να καταργήσουμε το Σύνταγμα της Δημοκρατίας μας, ούτε και να επιτρέψουμε τη καταστροφή ενός Έθνους σαν το δικό μας με ιστορία 900 ετών, επειδή κάποιοι κύριοι θέλουν τη Πορτογαλία αποικία των μεγάλων ευρωπαϊκών, και παγκόσμιων συμφερόντων». Και καταλήγουν,
«Οι Στρατιωτικοί έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται τη πατρίδα,
το Σύνταγμα, και τους νόμους της Δημοκρατίας. Θα παλέψουμε ενάντια στις πολιτικές σας, που έρχονται σε αντίθεση με όλα αυτά». Οι Πορτογάλοι Στρατιωτικοί μιλάνε για ιστορία 900 ετών, τι να πούμε εμείς που έχουμε ιστορία και πολιτισμό 10.000 ετών από την εποχή του Δευκαλίωνα, και σήμερα κινδυνεύουμε από τα αγράμματα ανθρωπάκια, τσιφούτηδες και σαράφηδες τραπεζίτες, που λέγονται Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, της λέσχης BILTERBERG, και της «Τριμερούς επιτροπής», κ.λ.π. επειδή είναι πρόεδροι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως, και επειδή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θα αντιδράσει δυναμικά και επιθετικά, μέσω του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ και Τουρκίας, πρέπει να προλάβετε, για τη διάσωση της πατρίδος.
Τι πρέπει να κάνετε!
                          ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ  ΜΕΤΡΩΝ    
                          --------------------------------------                                   
1.- Να σχηματίσετε Εθνική Πατριωτική Κυβέρνηση.
Καλέστε τους εν αποστρατεία συναδέλφους σε συστράτευση.
Αποβάλλετε πολιτικές κομματικές τοποθετήσεις.
Άμεσο αλλαγή εξωτερικής & οικονομικής πολιτικής.
2.- Αμέσως  καλέστε τη Ρωσία να κατέβει κάτω, και να παραχωρήσετε βάσεις, αεροδρόμια, & Ναυστάθμους, στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ανά την επικράτειαν, με όρο την εγγύηση της Εδαφικής μας ακεραιότητος, και εθνικής  μας κυριαρχίας. Με όρο την ασφάλεια της χώρας.
3.- Να ζητήσετε άμεσα από τη Ρωσία να διακηρύξει διεθνώς, ότι επίθεση κατά της Ελλάδος, θα σημάνει επίθεση κατά της Ρωσίας.
4.-Να καλέσετε το πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, για σύσφιξη των φιλικών σχέσεων.
5.-Δεν έχουμε άλλη λύση, αφού η Σιωνιστική Δύση μας βλέπει σαν εχθρούς, το Δόγμα, «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση», απέτυχε παταγωδώς. Οι «Σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν!!!
6.- Έξοδο της Ελλάδος από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ ,  τη Σιωνιστική Ε.Ε. και τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού αυτοί μας κατάστρεψαν, και άμεσο στενή συμμαχία με τη Ρωσία.
7.- Άμεσο μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αφού αυτό το χρέος μας το φόρτωσαν με λογιστικές απάτες, οι τσιφούτηδες, σαράφηδες, Σιωνιστές Δυτικοί τραπεζίτες, «σύμμαχοι», & «εταίροι» με όλους τους Σιωνιστικούς παγκόσμιους οργανισμούς, και έξοδο από τα Μνημόνια.
8.-Άμεσο δανεισμό από τη Ρωσία, με εγγύηση τη συμμαχία, και  τη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική μεγάλη αξία της πατρίδας.
Οι Ρώσοι δίνουν τα πάντα, προκειμένου να αποκτήσουν βάσεις στο Αιγαίο, αφού μετά τη Συρία, δεν έχουν «που τη κεφαλή κλείναι». Δίνουν τα πάντα για τη Γεωγραφική θέση της Ελλάδος, για τη Γεωενεργειακή, Γεωστρατηγική, Γεωπολιτική μεγάλη αξία της χώρας μας, φθάνει εμείς να την εκμεταλλευθούμε κατάλληλα.
Σήμερα όλα αυτά τα έχουμε εγκαταλείψει στο έλεος των εχθρών μας, των Σιωνιστικών ΗΠΑ,  Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών τραπεζών του Ρότσιλντ.
9.-Να παραπέμψετε στη Δικαιοσύνη τους επίορκους, κλέφτες, εφιάλτες, και προδότες πολιτικούς, ώστε να πάρετε το Λαό μαζί σας, και να αποκτήσετε λαϊκό έρεισμα.
Τη καλή έξωθεν μαρτυρία.
10.-Άμεσο εκμετάλλευση του ενεργειακού ορυκτού πλούτου της χώρας, ώστε να παύσουμε να ζούμε με δανεικά……..
11.- Σε εύλογο χρόνο, να προκηρύξετε εκλογές, με νέες πολιτικές προσωπικότητες, κα νέα άφθαρτα κόμματα, για να μη σας κατηγορήσουν σαν δικτάτορες.
12.-Εκλογή πατριωτών υπουργών & συμβούλων, και ΟΧΙ πρακτόρων του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. Σήμερα δεν γίνεσαι υπουργός εάν δεν είσαι μαριονέτα και πράκτορας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας, των προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!!!  
Για όλα αυτά, τις λεπτομέρειες θα ρυθμίσουν οι σύμβουλοί σας.
Εάν δεν μπορείτε εσείς οι  Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, που έχετε τη δύναμη των όπλων στα χέρια σας, τότε ποιος μπορεί;;; Κάντε τους εφιάλτες πολιτικούς να σας φοβούνται!!!
Μην αναγκάσετε το λαουτζίκο να επαναστατήσει, διότι τότε οι καταστάσεις θα είναι ανεξέλεγκτες, με άμεσο κίνδυνο για  το διαμελισμό της χώρας. Ήδη οι λαθρομετανάστες καιροφυλακτούν, και περιμένουν την εντολή από το ΝΑΤΟ να δράσουν. Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι η Λεγεώνα των ξένων του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Είναι ο Στρατός του ΝΑΤΟ. Ήδη μας έδωσαν εχθές ένα μάθημα με τη δημόσια προσευχή στην ομόνοια, και στα προπύλαια του Πανεπιστημίου προ καιρού. Μας δηλώνουν ότι έχουν κάνει κατοχή τη πατρίδα μας. Ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών, με τη προστασία του ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών.
Γιαυτό το σκοπό τους έφεραν εδώ…….
 Κινηθείτε εσείς, και ο Λαός θα σας ακολουθήσει, αφού είναι ήδη αγανακτισμένος και ταλαιπωρημένος.
Βεβαίως μερικοί θολοκουλτουριάρηδες, και άλλοι πράκτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, από άγνοια και επιπολαιότητα, θα αντιδράσουν, αλλά αυτούς όλους τους αφελείς ψεύτικους «Δημοκράτες», ξέρετε πώς να τους αντιμετωπίσετε…….
Όλοι αυτοί οι πολιτικοί, είναι πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
και της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Τα έργα τους το δηλώνουν!!!
Σύμφωνα  με το άρθρο 120 του Συντάγματος, παρ. 4 οφείλετε με κάθε μέσο και τρόπο να σώσετε τη χώρα, αφού οι άλλοι θεσμοί,
Νομοθετική Εξουσία, Εκτελεστική Εξουσία, Δικαστική Εξουσία, Εκκλησία, Πνευματική ηγεσία, αδιαφορούν, είτε είναι πράκτορες του εχθρού, (Σιωνιστές, Μασώνοι, και Illuminati),
 είτε αφελείς και επιπόλαιοι, είτε οικονομικώς βολεμένοι……..
«ΝΥΝ  ΥΠΕΡ  ΠΑΤΡΙΔΟΣ  Ο  ΑΓΩΝ».
Σκεφθείτε τα εγγονάκια σας, σε τι κόσμο θα ζήσουν, στο κόσμο
των εξαθλιωμένων Ισλαμοφασιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η Αφρικανοποίηση της Ελλάδος  είναι σε εξέλιξη. Έλληνες Πατριώτες γρηγορείτε!!!

                                  
Προς                                                                  Αθήνα
Αξιότιμους  Κυρίους                                        25-09-12
Αρχηγούς των Ελληνικών
Ενόπλων  Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ                                         ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!
 



     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                       Διεθνολόγος
                                       E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο