Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ι.Λιβανός: "Υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία - Ο Μεϊμαράκης παρασύρθηκε"...

Ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός που κατέθεσε στο ΣΔΟΕ επιβαρυντικά στοιχεία για εμπλοκή στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος των Ε.Μεϊμαράκη, Γ.Βουλγαράκη και Μ.Λιάπη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ για την υπόθεση λέγοντας:



«Υπάρχουν γεγονότα και υπάρχουν και ενδείξεις. Εχω καταθέσει σοβαρά στοιχεία και έχω ρητή απαγόρευση μέχρι να καταθέσω να μην μιλήσω για την υπόθεση. Δέχομαι απειλές. Κατέθετα επί 14 ώρες και αυτά που έχω να πω είναι τόσα πολλά που θα χρειαστούν 3 μέρες επί 14 ώρες για να τα καταθέσω. Υπάρχουν στοιχεία που αφορούν και το ΣΔΟΕ και τις εισαγγελικές αρχές. Στις επόμενες μέρες θα βγουν κάποιες ανακοινώσεις. Εχω ήδη καταθέσει 5.000 τραπεζικά έγγραφα. Οι λογαριασμοί τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έπρεπε να είχαν ανοίξει από καιρό»

Ο κτηματομεσίτης έγινε ακόμα πιο αινιγματικός: «Οταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω. Θα περιμένω το πόρισμα του ΣΔΟΕ».

Ο κ. Λιβανός αναφερόμενος στη σχέση του κατασκευαστή κ. Καρούζου με τον κ. Μεϊμαράκη είπε: «Ο Καρούζος ήταν κατηγορούμενος σε 95 υποθέσεις. Ο Μεϊμαράκης παρασύρθηκε, φαίνεται. Δεν θα μπορούσε να κάνει κουμπαριά με κάποιον που ήταν κατηγορούμενος σε 95 υποθέσεις».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο