Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«H Αστυνομία επιτέθηκε αναίτια στους διαδηλωτές με σκοπό να διαλύσει την λαοθάλασσα»

Μια σοβαρή όσο και συγκλονιστική καταγγελία έκανε ο συνεργάτης των AegeanTimes.gr κ.Παναγιώτης Αποστόλου, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας!

Όπως δήλωσε στους aegeantimes.gr η πορεία των διαδηλωτών είχε ξεκινήσει και όλοι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει από κόσμο!



«Υπήρχε μια τεράστια κοσμοπλημμύρα, που κατέκλυσε όλες τις οδούς! Κύματα λαού, διαδήλωναν ειρηνικά στην Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλλελήνων , Οθωνος και γενικά σε όλες τις οδούς! Ξαφνικά και χωρίς καμία πρόκληση, οι Αστυνομικοί των ΜΑΤ, άρχισαν να παρατάσσονται κατά μήκος του δρόμου. Χωρίς επαναλαμβάνω να έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ άρχισαν να πετάνε χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης. Γρήγορα κι ενώ το πλήθος είχε υποστεί ΣΟΚ, άρχισαν να βαράνε όπου έβρισκαν και να κυνηγούν τους διαδηλωτές», τόνισε ο κ.Αποστόλου!

«Αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί η διαδήλωση και σχεδόν όλος ο κόσμος να εγκαταλείψει την πορεία! Αυτός ήταν ο στόχος των ΜΑΤ, εκτελώντας προφανώς διαταγές της Κυβέρνησης! Στόχος ήταν να μην εμφανιστεί στις κάμερες ο μεγάλος όγκος της διαδήλωσης! Και το πέτυχαν»!

Σε ερώτησή μας σχετικά με τις ομάδες των αναρχικών και αν είχαν παρεισφρήσει στην πορεία, ο κ.Αποστόλου είπε στους aegeantimes:

«Πράγματι, στο πίσω μέρος της πορείας υπήρχαν μερικοί Αναρχικοί. Ούτε προκάλεσαν όμως ούτε έσπασαν τίποτα! Απλά διαδήλωναν! Η επίθεση των ΜΑΤ ήταν απρόκλητη και τολμώ να πω ότι σήμερα καταλύθηκε με βουλοκέρι κάθε έννοια δημοκρατίας στη χώρα μας»!

Οσα δήλωσε επωνύμως στους aegeantimes ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Αποστόλου, επιβεβαιώνουν και πλήθος άλλων διαδηλωτών με τους οποίους επικοινωνήσαμε.

Τα επεισόδια που εκτυλίχτηκαν μετά, ήταν επακόλουθο της επέμβασης των ΜΑΤ και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ήταν κατευθυνόμενα από τα κέντρα που δεν ήθελαν να φανεί ο όγκος της διαδήλωσης!

Πρόκειται για σοβαρότατες πλέον καταγγελίες, στις οποίες η ΕΛΑΣ θα κληθεί σύντομα να απαντήσει, μιας και απ ότι φαίνεται, διέλυσε με βία μια ειρηνική διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν και χιλιάδες ένστολοι!

Αυτή τη στιγμή, τα επεισόδια που εξελίσσονται σε οδομαχίες ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους αναρχικούς, προκλήθηκαν από την ίδια την Αστυνομία και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν άμεσα για όλα αυτά!

Κατά τα άλλα, οι δημοσιογραφικές ενώσεις απεργούν, αλλά μόνο στα … χαρτιά, μιας και στο χώρο υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ!

Πλέον είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι οι ηγεσίες των Ενώσεων, καλύπτουν κάθε φορά τις Ελληνικές Κυβερνήσεις, απλά και μόνο απαγορεύοντας την προβολή των διαδηλώσεων!

Γιατί απεργία με εκατοντάδες δημοσιογράφους , τεχνικούς και οπερατέρ στους δρόμους, δεν γίνεται!

Μάλλον απεργία των καναλαρχών είναι παρά απεργία των δημοσιογραφικών Ενώσεων!

Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ο κόσμος διαδηλώνει κατά της Κυβέρνσηης! Τότε που οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να καλύπτουν τα γεγονότα! Κι όχι να συσκοτίζουν την πραγματικότητα!

Και οι ευθύνες εκεί είναι τεράστιες πλέον!!!


AegeanTimes


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο