Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε ένα βιβλίο του όπου ο Henry Kissinger αποκαλείται "λαμπρός και προκλητικός και είναι δύσκολο να τον απορρίψεις," ο εβραιος έμπιστος των "πεφωτισμένων" επιβεβαιώνει ότι οι "πεφωτισμένοι" τραπεζίτες επιβάλλουν ένα φρικτό "Brave New World" για την ανθρωπότητα, διαζευγμένο από την καλοσύνη, την αλήθεια ή την πραγματικότητα.

Το βιβλίο "Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος" του Jacques Attali (2006) περιγράφει την ατζέντα της ελίτ για τον 21ο αιώνα.
Ένας Γάλλος Εβραίος (είπε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο οτι ο εβραϊκός πληθυσμός της γης θα πρέπει να αυξηθεί στα 200 εκατ.), Ο Attali είναι ένας υψηλού επίπεδου τεχνοκράτης που εργάζεται για να ολοκληρωθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ο Jacques Attali έχει μια πλούσιο βιογραφικό. Για δέκα χρόνια εργάστηκε ως σύμβουλος του πρώην Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν. Το 1980, ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Eureka (ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τις νέες τεχνολογίες που εφηύρε, μεταξύ άλλων, το MP3).
Το 1991, ίδρυσε την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Είναι επίσης ο αίτιος της μεταρρύθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που είναι γνωστή ως LMD, με σκοπό να φέρει όλες τις ευρωπαϊκές βαθμίδες σε μιά ευθεία.
Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 βιβλία, πουλώντας πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και μια βιογραφία λιβάνι του τραπεζίτη Siegmand Warburg.
Έχει γράψει επίσης ένα λαμπρό άρθρο για τον Καρλ Μαρξ, υποστηρίζοντας ότι ο Μαρξ ήταν ένας ελεύθερος marketeer που ευνόησε τον καπιταλισμό σαν ένα σκαλοπάτι προς το Κομμουνιστικό του ιδεώδες και προέβλεψε την παγκοσμιοποίηση όπως τη γνωρίζουμε σήμερα (δηλ. η Νέα Παγκόσμια Τάξη).
Στο «Μια Σύντομη Ιστορία του μέλλοντος» ο Attali προβλέπει ότι αυτός ο αιώνας θα ξεδιπλωθεί σε τρεις διαφορετικές φάσεις.
1. Υπέρ-αυτοκρατορία = εποχή της ιδιωτικοποίησης, όπου οι εταιρείες θα κυβερνούν. "Γράφει, ότι« το κεφάλαιο θα απαλλαγεί επιτέλους από κάθε τι που το απειλεί, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών κρατών, τα οποία σταδιακά θα διαλύσει. "Ο νόμος των" αγορών "θα αποτελέσει το μόνο αναγνωρισμένο παγκόσμιο δίκαιο. Ένα σύστημα εξουσίας του οποίου οι «δομές παραμένουν ασαφείς, αλλά στόχος του είναι παγκόσμιος".
2. Υπερσυγκρούση = Υπερ-αυτοκρατορία θα συρρικνωθεί και θα υπάρξει μια περίοδος παγκόσμιου χάους. Ξεκινώντας περίπου από το 2030, ο Attali προβλέπει »καταστρεπτικούς πολέμους, όπου έθνη, θρησκευτικές ομάδες, τρομοκρατικές οντοτήτες και πειρατές της ελεύθερης αγοράς θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου».
3. Υπερδημοκρατία (2060) = έχοντας εξαντληθεί από τους πολέμους και τις κοινωνικές αναταραχές η παγκόσμια κοινότητα θα υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες »τη δημιουργία μιας δημοκρατικής παγκόσμιας κυβέρνησης». Θα είναι ένα κολεκτιβιστικό σύστημα, όπου ο καθένας θα εργάζεται για το «κοινό καλό».
Παρακάτω υπάρχουν μερικά επιλεγμένα θέματα γιά να πάρετε μιά γεύση από το βιβλίο.
Illuminati Σεξουαλικότητα
Στο μέλλον, οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον ομολόγων και να δημιουργήσουν οικογένειες. «Το ζευγάρι δεν θα είναι πλέον η κύρια βάση για τη ζωή και τη σεξουαλικότητα. [Πρόσωπα] θα προτιμήσουν να επιλέξουν, με πλήρη διαφάνεια, ή πολυγαμικές polyandrous αγάπες ».
Η κινητήρια δύναμη αυτής της τάσης είναι η τεχνολογία που απελευθερώνει τη νεολαία από το γονικό έλεγχο. Η πρώτη ήταν το ραδιόφωνο, το οποίο επέτρεψε ο νεαρός:
«Για να χορεύουν έξω από τις αίθουσες και ως εκ τούτου να είναι απαλλαγμένο από γονική επίβλεψη-απελευθερωτικό σεξουαλικότητα, το άνοιγμά τους σε όλα τα είδη της μουσικής, από τζαζ μέχρι ροκ, και έτσι ανακοίνωσε την είσοδο της νεολαίας στον κόσμο της κατανάλωσης, της επιθυμίας, και της εξέγερσης.
Ένα μέσο που κυριαρχείται από τον πολιτισμό θα δημιουργήσει μια εγωκεντρική λαό ο οποίος «θα είναι πιστός μόνο για τον εαυτό τους».
Με τους λάτρεις παραλείποντας να ζευγαρώσουν για τη ζωή, «ο κόσμος δεν θα είναι περισσότερα από την απλή παράθεση των solitudes, αγάπη και μια αντιπαράθεση των masturbations».
Η ελίτ στόχος είναι να αφαιρέσετε την αγάπη από το σεξ, έτσι ώστε να ελέγχουν την αναπαραγωγή. Attali γράφει ότι στον εικοστό αιώνα, της κοινωνίας των πολιτών »προσπάθησε να εκκενώσει το αναπαραγωγικό ρόλο της σεξουαλικότητας κάνοντας τεχνητή μητρότητα, χρησιμοποιώντας όλο και πιο εξελιγμένες μεθόδους, χάπια, προ-ώριμη εργασίας, σε εξωσωματική γονιμοποίηση, παρένθετη μητέρα».
Στο μέλλον, «η κοινωνία θα προχωρούν ακόμη και τόσο πολύ ώστε να διαχωρίσει την αναπαραγωγή και τη σεξουαλικότητα. Η σεξουαλικότητα θα είναι το βασίλειο της ευχαρίστησης, ότι η αναπαραγωγή των μηχανών ».
Οι μελλοντικές γενιές »θα κατασκευάσει το ανθρώπινο ον σαν ένα τεχνούργημα made-to-μέτρο, σε μια τεχνητή μήτρα, η οποία θα επιτρέπει στον εγκέφαλο να αναπτύξει περαιτέρω με χαρακτηριστικά επιλέγεται εκ των προτέρων. Το ανθρώπινο ον θα είχαν γίνει ένα εμπορικό αντικείμενο. "
Επιτήρηση
Attali δίνει μια εικόνα μιας κοινωνίας επιτήρησης που θα κάνει την Στάζι σύσπαση.
Ακόμα και πλυντήρια μας θα συνωμοτούν εναντίον μας, ενώ η «συσκευασία τροφίμων, ενδυμάτων οχήματα, ειδών οικιακής χρήσης και θα γίνει" επικοινωνιακή "».
Θα ζήσουμε με αναξιόπιστος ρομπότ.
«Οι εγχώριες ρομπότ θα γίνει καθολική στην καθημερινή ζωή. Και αυτοί θα είναι διαρκώς συνδεδεμένο με υψηλής απόδοσης δίκτυα σε νομαδική πανταχού παρουσία. Θα λειτουργήσει ως οικιακές βοηθοί, ως βοηθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες ή οι ηλικιωμένοι, ως εργαζόμενοι και ως μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Συγκεκριμένα, θα γίνει "Watchers" ».
Όλα τα στοιχεία μας θα συλλέγονται από τις δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας. Η κύρια μορφή της επιτήρησης θα είναι φορητές συσκευές ψυχαγωγίας. Το έμβρυο αυτό σήμερα είναι το iPhone που στέλνει δεδομένα στον NSA.
«Η μοναδική νομαδική αντικείμενο θα είναι μόνιμα ανιχνεύσιμο. Όλα τα δεδομένα που περιέχει, συμπεριλαμβανομένων εικόνων της καθημερινής ζωής όλων μας, θα πρέπει να αποθηκεύονται και πωλούνται σε επιχειρήσεις και ειδικός στη δημόσια και ιδιωτική αστυνομία ».
Μέχρι το 2050, αυτές οι μηχανές θα έχουν εξελιχθεί σε αυτό που Attali αποκαλεί «αυτο-επιτήρησης μηχανές» που θα επιτρέψει σε όλους να παρακολουθούν τη δική του συμμόρφωση με τους κανόνες.
Θα παρακολουθεί την κατανάλωση του νερού μας, της ενέργειας και των πρώτων υλών. Θα έχουμε ακόμη την «ευκαιρία να μετρήσει, μόνιμα ή περιοδικά, οι παράμετροι του [μας] το ίδιο το σώμα."
«Ηλεκτρονική σφάλματα, φοριέται υποδορίως, θα εγγραφούν ασταμάτητα κτύπο της καρδιάς, την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και.Μικροεπεξεργαστές που συνδέονται με διάφορα όργανα θα παρακολουθούν τη λειτουργία τους σε σχέση με τους κανόνες. "
Ζώντας ανασφαλής και χαοτική ζωή, θα εξαρτάται από τις ασφαλιστικές εταιρείες για την ασφάλεια. Οι εταιρείες αυτές θα βεβαιωθείτε ότι πελάτες τους είναι σύμφωνες με τους κανόνες για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων ... Θα έρθει σταδιακά να υπαγορεύσει κανόνες πλανητικά (Τι να φάει; Τι πρέπει να γνωρίζω; Πώς να οδηγείτε; Πώς να προστατεύσει τον εαυτό του; Πώς να καταναλώνουμε; Πώς να παράγουν; ) '
Αυτές οι εταιρείες θα είναι αμείλικτη.
«Θα τιμωρήσει τους καπνιστές, πότες, οι παχύσαρκοι, το απασχολήσιμο, η ανεπαρκώς προστατευμένο, ο επιθετικός, ο απρόσεκτος, η αδέξια, η αφηρημένοι, ο σπάταλος. Η άγνοια, την έκθεση σε κινδύνους, σπατάλη, και την ευπάθεια θα θεωρούνται ασθένειες ».
Φυλακές »θα αντικατασταθούν σταδιακά από μεγάλες αποστάσεις επιτήρηση ενός ατόμου σε κατ 'οίκον».
Μετανάστευση
Ροές μετανάστευσης θα επεκταθεί και στα εθνικά κράτη βυθίζονται. «Μεγάλη Βρετανία θα γίνει μια μεγάλη χώρα υποδοχής, ιδιαίτερα για τους πολίτες των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης. Η τελευταία με τη σειρά του θα τους καλωσόρισμα Ουκρανών εργαζομένων, οι ίδιοι αντικατασταθεί από τους Ρώσους, τους αντικατέστησε με μεγάλη κινεζική πληθυσμούς ».
Ανθεκτικό χώρες θα μάθουν ότι η εισροή πληθυσμού »είναι η προϋπόθεση για την επιβίωση τους. Σε ένα σκοτεινό πέρασμα, Attali μιλά για τριτοκοσμικές ορδές καταπίνοντας τη Δύση.
«Πάντα πιο πολυάριθμες μάζες θα τους ρίξει τις πύλες της στη Δύση. Έχουν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες αριθμό κάθε μήνα? Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε εκατομμύρια, τότε δεκάδες εκατομμύρια ».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός και «Μέσα σε είκοσι χρόνια, οι Ισπανίδες και Αφρο-Αμερικανός πληθυσμοί θα αποτελούν σχεδόν την πλειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες."
Νομαδισμός θα γίνει ο κανόνας στη Δύση, «όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αφήσουν μια χώρα για άλλη: σύντομα θα υπάρχουν πάνω από δέκα εκατομμύρια από αυτούς μετάβαση χώρες κάθε χρόνο.
Βασικό κίνητρο μας θα είναι τα χρήματα, αλλά πολλά θα φύγουν, επειδή είναι αηδιασμένος από την πατρίδα τους.
«Αυτοί [θα] δεν θέλουν πλέον να εξαρτάται από μια χώρα της οποίας το φορολογικό σύστημα, τη νομοθεσία, και ακόμη και τον πολιτισμό τους απορρίπτουν. Και, επίσης, να εξαφανιστεί εντελώς, για να ζήσει μια άλλη ζωή. Ο κόσμος θα είναι έτσι όλο και πιο γεμάτη με ανθρώπους που έχουν γίνει ανώνυμα με τη θέλησή τους? Θα είναι σαν ένα καρναβάλι, όπου ο καθένας - απόλυτη ελευθερία! - Θα έχουν επιλέξει μια νέα ταυτότητα για τον εαυτό του ».
Το μέλλον των ΗΠΑ
Το δολάριο θα παραμείνει το κυρίαρχο σύστημα μέχρι τουλάχιστον το 2025, όταν η εξωτερική υποστηρικτές θα αρχίσει να εγκαταλείπει αυτό και «η πυραμίδα πιστώσεων, με βάση την αξία των αμερικανικών κατοικιών, θα καταρρεύσει».
Οι ΗΠΑ θα ξεκινήσει αποσύνθεσης, με τη βία και το χάος που ακολούθησε. Attali αναφέρει, «δεν θα είναι αύριο Αφρικής που μια μέρα θα μοιάζουν Δύση του σήμερα, αλλά ολόκληρη η Δύση που θα μπορούσε να προκαλέσει αύριο Αφρική σήμερα."
Οι ΗΠΑ θα πρέπει στη συνέχεια να επανασχεδιάσουν την κυβέρνησή της να ανακτήσει τον έλεγχο.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε τότε να γίνει ένα σκανδιναβικό στιλ σοσιαλδημοκρατία, ή μια δικτατορία - και ίσως ακόμη και το ένα μετά το άλλο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια έκπληξη συνέβη: ο πρώτος ηγέτης να εφαρμόσουν τις αρχές που απαιτούνται για να βγει από την κρίση του [τελευταία κατάθλιψη] ήταν ο Μουσολίνι? Ο δεύτερος ήταν ο Χίτλερ. Roosevelt μόνο ήρθε τρίτο.
Καθώς το χάος και τη βία καταπίνει τον κόσμο, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ θα ενισχύσει. Η περιοχή Αγία Γραφή ζώνη στο νότιο ΗΠΑ θα κινητοποιήσει και θα μπορούσε να κυριαρχήσουν αμερικανική πολιτική.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν στη συνέχεια, περίπου το 2040 θήραμα πτώσης σε μια θεοκρατική πειρασμό, ρητή ή σιωπηρή, με τη μορφή του θεοκρατικού απομονωτισμό στην οποία η δημοκρατία θα είναι τίποτα περισσότερο από μια σκιώδη παρουσία.
Αυτό το χριστιανικό κίνημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε έναν πόλεμο κατά του Ισλάμ κινητοποίηση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποδυναμώσει και να δυσφημίσει τους δύο θρησκείες.
Μια διεθνής χριστιανική συμμαχία »θα μπορούσε να αποτελέσει και συμμαχίες εδώ και εκεί με την κοσμική πειρατών και των εμπόρων όπλων, οι γυναίκες και τα ναρκωτικά."
Η συμμαχία αυτή θα «σταθεί πρόσωπο με πρόσωπο εναντίον του Ισλάμ - και ο αγώνας θα είναι αμείλικτη. Θα υπερασπιστούμε τους Χριστιανούς σε χώρες όπου αποτελούν μειοψηφία, όπως στο Λίβανο, τη Συρία, το Ιράκ και τη Συρία ».
Πριν από το τέλος του αιώνα, οι ΗΠΑ θα πρέπει να διαλυθεί και υπό την εποπτεία του κολλεκτιβιστικού παγκόσμια κυβέρνηση.
Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8028.html

 "Μυστικά Περάσματα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο