Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ!


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!

Ο Μάκης Βραχιολίδης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών (κτίριο 16) προκειμένου να αποφασιστεί η προσαγωγή του στο ακροατήριο του Αυτοφώρου. Όταν ο Εισαγγελέας ποινικής Δίωξης έλαβε στα χέρια του τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας (ογκώδης από τα δεκάδες δακτυλικά αποτυπώματα της σήμανσης και -πιθανώς- τις φωτογραφίες ανφάς-προφίλ, της Δίωξης Έρευνας Εγκλημάτων), διέταξε την άμεση απελευθέρωση του κατηγορουμένου. "Βγάλτε του αμέσως τις χειροπέδες και αφήστε τον ελεύθερο" είπε ο Εισαγγελέας και φέρεται να αναρωτήθηκε: "Είναι κάποιος εγκληματίας και του έχετε χειροπέδες;". Ο άνθρωπος κατάλαβε ότι ήταν τελείως...τρελό να έχουν σιδηροδέσμιο έναν δημσοσιογράφο για ένα σχόλιο που υπήρχε στο ιστολόγιό του, το οποίο μάλιστα δεν ήταν δικό του και το είχε ήδη αποσύρει.
Τελικά, ο Εισαγγελέας έστειλε την δικογραφία να αρχίσει από το μηδέν. Σαν να μην έγινε ποτέ δηλαδή. Προανακριτική διαδικασία με μαρτυρικές καταθέσεις ενώπιον του Πταισματοδίκη και μετά πάλι στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, προκειμένου να αποφανθεί οριστικά εάν θα εισαχθεί στο ακροατήριο ή όχι!
Εντύπωση λοιπόν προκάλεσε στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης η προσαγωγή με χειροπέδες του δημοσιογράφου, με την αυτόφωρη διαδικασία! Απόφαση η οποία πάρθηκε από τον Εισαγγελέα βάρδιας, την προηγουμένη με αποτέλεσμα ο Μάκης Βραχιολίδης να ξενυχτήσει στο κρατητήριο της Αστυνομίας Χολαργού!
indobserver.blogspot.gr

makeleio


ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ








Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο