Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ :


Ο διαρκής δανεισμός του κράτους, και η συνεχής ανακεφαλαιοποίηση, στήριξη, και χρηματοδότηση των τραπεζών, υπό των τοπικών κυβερνήσεων, όπως λένε τα ΜΜΕ, είναι οικονομικό κόλπο και κομπίνα (λαμογιά), των διεθνών τραπεζιτών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.,  αλλά και των ντόπιων επίορκων δοσίλογων πολιτικών και τραπεζιτών, αχυρανθρώπων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με σκοπό να χρεοκοπούν τα κράτη, για να τους αρπάζουν το δημόσιο πλούτο, αλλά και για γεωπολιτικά παιχνίδια της Ν.Τ.Π., και άλλους πονηρούς σκοπούς, εις βάρος των αδυνάτων κρατών και λαών.
Η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, είναι επίσημη και νόμιμη κλοπή δημοσίου χρήματος.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί εκτελούν όλα όσα τους διατάξει ο πρόεδρος Ρότσιλντ της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί κάνουν οριζόντιες περικοπές μισθών & συντάξεων, ενώ παράλληλα αυξάνουν φόρους, τέλη, χαράτσια, & τιμές των παρεχομένων αγαθών των ΔΕΚΟ, (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ).
Όλα αυτά τα χρήματα που συλλέγουν, πάνε στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, (Ρότσιλντ), ενώ το κράτος παραμένει πάντα χρεοκοπημένο, σε πείσμα των προσπαθειών του αφελούς λαού.
Επιβάλλουν μισθούς & συντάξεις επιπέδου Βαλκανικών κρατών, όμως στα Βαλκανικά κράτη οι διάφορες ΔΕΚΟ είναι πάμφθηνες, και οι φόροι σχεδόν ανύπαρκτοι.
Έτσι οι Βαλκάνιοι μπορούν και επιβιώνουν, ενώ οι Έλληνες αυτοκτονούν. Είμαστε σε χειρότερη μοίρα από τους Βαλκανικούς λαούς. Έτσι λειτουργούν οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Πρόκειται για προδότες του Ελληνισμού.
Όπως λένε τα ΜΜΕ, τα δάνεια δίδονται για ενίσχυση των τραπεζών με τη δικαιολογία της ανακεφαλαιοποίησης, τα οποία τελικά φορτώνουν-χρεώνουν στο λαό, και εν συνεχεία οι τράπεζες φυγαδεύουν τα κεφάλαια αυτά, προς φορολογικούς παραδείσους, και OFFSHORE  εταιρίες, για να ζούν οι τραπεζίτες της ΝΤΠ, και οι εφιάλτες πολιτικοί,
«ζωή χαρισάμενη», σε ξένους τουριστικούς φορολογικούς παραδείσους, με το λαό να αυτοκτονεί από φτώχεια, και χρέη προς  τις τράπεζες, και η Ν.Τ.Π. να κάνει τη δουλειά της. Χρηματοδοτούμε τις τράπεζες με τη δικαιολογία να φυλάσσουν τις καταθέσεις του λαού…..
Οι φόροι, τέλη, & χαράτσια που πληρώνουμε πάνε στις τράπεζες του Βαρδινογιάννη, Λάτση, Κωστόπουλου, και Ρότσιλντ.
Ζούμε τη σύγχρονη εποχή της κυριαρχίας των πατρικίων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. , επί της δουλείας των πληβείων.
Όπως λένε & γράφουν τα ΜΜΕ, από το δάνειο των 52,5 δις. ευρώ, τα 40,5 δις θα πάνε στις τράπεζες, σύμφωνα με μελέτη της Black Rock της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  
Πως συμβαίνει οι διεθνείς και ντόπιες τράπεζες-παρά τα κέρδη-να κινδυνεύουν πάντα με χρεοκοπία;;;
Στο καιρό του χρηματιστηρίου, επί Ααρών Αβουρί, οι τράπεζες κάθε τρίμηνο εξήγγειλαν κέρδη δις. ευρώ, με τις τιμές των τραπεζικών μετοχών να καλπάζουν. Όλα αυτά τι έγιναν;;;
Όπως λένε τα ΜΜΕ, οι δοσίλογοι πολιτικοί φυσικά απολαμβάνουν τα ποσοστά τους από τους τραπεζίτες, ανάλογα με τα ποσά που τους χορήγησαν, για ανακεφαλαίωση, επιχορήγηση, και στήριξη, εις υγείαν  των κορόϊδων του λαού που αποπληρώνει τα δάνεια, της Βουλής που ψηφίζει τα Δάνεια-Μνημόνια, της Δικαιοσύνης,  και της όλης δικαστικής εξουσίας.
Τώρα ήλθε η σειρά του ορυκτού πλούτου να τον «φάνε» ξένοι και ντόπιοι ολιγάρχες, μαζί με τους δοσίλογους πολιτικούς, ενώ στα δημόσια ταμεία δεν θα πάει ούτε ένα ευρώ. Όπως λένε τα ΜΜΕ, σκάνδαλο στα μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, όπου ο Ελληνικός χρυσός πηγαίνει όλος στους κ.κ. Σόρος & Ρότσιλντ, αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας. Οι προδότες πολιτικοί, για να πάρουν τα δάνεια με τις δόσεις, υποθήκευσαν τον Ελληνικό χρυσό , και τη χώρα. Ακολουθούν πετρέλαια και φυσικό αέριο, από τα οποία ο Ελληνικός λαός, δεν θα δεί ΟΎΤΕ  ΕΝΑ ΕΥΡΏ.
Θα τα «φάνε» τα αφεντικά της Ν.Τ.Π. μαζί με τους Τούρκους, και εμείς θα χειροκροτούμε τους υποτελείς και δοσίλογους ντόπιους πολιτικούς, πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π.!!!
Πηγαίνουμε από σκάνδαλα σε σκάνδαλα, (Βλέπε λίστα Λαγκάρντ, και άλλα), για να μας κρατάνε χρεοκοπημένους, και να καλοπερνούν αυτοί, εκτελώντας τα προγράμματα των μεγάλων αφεντικών της Ν.Τ.Π.  
 Όλους μας θεωρούν κορόϊδα………..
Με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, βρήκαν έξυπνο τρόπο να μας χρεοκοπούν…..
Ανώτατοι δικαστικοί του Αρείου Πάγου αφυπνισθείτε, χάνουμε τη πατρίδα μας.
Σπεύσατε να προλάβετε κύριοι εισαγγελείς τη κλοπή του δημόσιου πλούτου!!!
Οι Ένοπλες Δυνάμεις κοιμούνται, η Εκκλησία κοιμάται, έχει περιοριστεί στα συσσίτια.
Έλληνες ξυπνήστε!!!!

                                ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                Διεθνολόγος
                               E-mail: ant.grypaios@gmail.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο