Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Αποκάλεσε τον Γιώργο Αυτιά... "μεγάλο σάλιαγκα και γλείφτη"!


Ερωτώμενος ποιο πρόσωπο της τηλεόρασης δεν θέλει να βλέπει στην οθόνη του, ο πασίγνωστος και πολυαγαπημένος ηθοποιός απάντησε χωρίς περιτροπές:

"Τον σάλιαγκα τον Γιώργο Αυτιά, πολύ "γλείφτης", βρε παιδί μου! Γιατί με κοιτάς παράξενα; Επειδή το λέω; Απαγορεύεται να κάνω κριτική, όπως μου κάνουν και μένα; Δεν μ’ αρέσει, πώς να το κάνουμε; Και τον θεωρώ μεγάλο σάλιαγκα, το ξαναλέω ανοιχτά".


Αυτή ήταν η εντελώς ξεκάθαρη απάντηση του δημοφιλή Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Βουτσά όταν ρωτήθηκε ποιο πρόσωπο της τηλεόρασης δεν θέλει να βλέπει στην οθόνη του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος ο  υπερασπίστηκε την παλιότερη δήλωσή του ότι παρουσιαστές είναι σαν τα γιαούρτια με ημερομηνία λήξεως λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Μα ψέματα λέω; Πού είναι ο Μικρούτσικος, η Κορομηλά, η Αλιμπέρτη, ο Φερεντίνος; Όση επιτυχία και να έχεις κάνει, η TV θέλει νέα πρόσωπα και οι εξαιρέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα".

Οι μόνοι που γλίτωσαν από τον Βουτσά ήταν ο  Λάκης Λαζόπουλος για τον οποίο είπε πως "είναι ένα χαρισματικό πλάσμα" και οι Ράδιο Αρβύλα που όπως δήλωσε: "είναι η μεγάλη αδυναμία μου".


RADAR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο