Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Παρουσίαση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, το Σάββατο 23/3, στο Δημοβούλιο Πολιτών.


Παρουσίαση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, το Σάββατο 23/3, στο Δημοβούλιο Πολιτών.
Την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του Πατριωτικού Μετώπου προς την ελληνική κοινωνία, με εκτενή αναφορά στο Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, θα κάνει το Σάββατο, 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο Διημερίδας του «Δημοβουλίου Πολιτών», ο Πρόεδρος του Κινήματος, κ. Σταύρος Βιτάλης.
Η διημερίδα αυτή, στην οποία συμμετέχουν οι, Γεώργος Κασιμάτης, Συνταγματολόγος, Ιωάννης Παπανικολάου, Επίτιμος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, Γεώργιος Σχοινιωτάκης, Επίτιμος Επίτροπος Επικρατείας, Φεντερίκο Τονίνι, εκπρόσωπος του Ιταλικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, Δημήτρης Σαρόλας, εκπρόσωπος του Δήμου Βύρωνα, Πέτρος Χασάπης, Δικηγόρος-Οικονομολόγος, Θάλεια Χούντα, Κοινωνιολόγος και Γεώργιος Κόκκας, Δικηγόρος, είναι μια σημαντικότατη πρωτοβουλία του Δημοβουλίου Πολιτών, για την έξοδο της χώρας από την πολλαπλή κρίση την οποία βιώνει.
Οι εργασίες της Διημερίδας, ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου, 23 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου?Χολαργού, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Ελ. Βενιζέλου 1 (στάση Μετρό, Εθνική Άμυνα, έξοδος Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών), και η είσοδος είναι ελεύθερη στους Πολίτες.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά, σε όλους τους Πολίτες πως πρόβλημα της χώρας, δεν είναι μόνο πολιτικό: Είναι κυρίως πολιτειακό.
Για να ξεκολλήσει η Πατρίδα και Λαός μας, από τη λάσπη της αριστεροδέξιας κομματοκρατίας που ταλανίζει τον τόπο, θα πρέπει να περάσει στην εποχή της Άμεσης Δημοκρατίας. Ενός πολιτικού συστήματος το οποίο εφαρμόζει εδώ και 200 χρόνια η Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια και εφάρμοσε εδώ και μερικά χρόνια, ο επαναστατημένος Ισλανδικός Λαός, και το οποίο στην ουσία, παραδίδει όλες τις εξουσίες στα χέρια των Λαών. Με αποτέλεσμα, πραγματική ισονομία και ισοπολιτεία αλλά και την ευημερία των πολιτών, των χωρών οι οποίες έχουν Άμεση Δημοκρατία.
Έλληνες πολίτες: Ελάτε να ακούσετε πως μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα, στην ιστορία της Πατρίδας μας. Ελάτε να μάθετε, πως μπορείτε και πρέπει να γίνετε, εσείς νομοθέτες, εσείς δικαστές, εσείς η ασφάλεια της χώρας, της γειτονιάς και του σπιτιού σας. Σας περιμένουμε.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο