Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δημοσίευμα–ΒΟΜΒΑ βάζει «φωτιά» στην Κύπρο



Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου «Φιλελεύθερος», η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων» αναφέρει ότι συνεργάτες του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους.

Γράφει η εφημερίδα:


«Τα τελευταία 24ωρα δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό.
Παρά τις εξ αντιθέτου διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων, αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ότι βρισκόταν στο τραπέζι το επικείμενο «κούρεμα» στις καταθέσεις και ότι οι Γερμανοί θα πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι υπήρχε ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει το «κούρεμα».
Οι πληροφορίες δεν είναι αόριστες, γι' αυτό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιβάλλεται να ζητήσει αμέσως πληροφόρηση από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας που μπορεί να εξασφαλίσει αυτά τα στοιχεία, για το ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα.
Αφενός για να διαπιστωθεί η βασιμότητα αυτών των πληροφοριών που εμπλέκουν συνεργάτες του Προέδρου και αφετέρου για να ενημερωθεί ο κόσμος, τον οποίο ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι δεν θα τον κρατά στο σκοτάδι».

Newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο