Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας έστειλε πρόσκληση σε πεθαμένο…αγρότη για προσωρινό έλεγχο


Σε ποιο νεκροταφείο κοινοποιήθηκαν οι προσκλήσεις;
Ποιος συνομίλησε με τον νεκρό αγρότη και πως υπέγραψε τις προσκλήσεις;

Στις 9/12/2009 και με αριθμό 5004/9-12-09 έστειλε πρόσκληση με την οποία ζητούσε εντός δεκαπέντε ημερών από την κοινοποίηση της πρόσκλησης να προσκομίσει στην υπηρεσία τους στοιχεία, δηλώσεις για τις απαραίτητες επαληθεύσεις για τον ειδικό προσωρινό έλεγχο των ετών 2005, 2006, 2007, 2008. Επίσης του επέδωσε με την υπ. αριθμ. 5005/9-12-2009 κλήση για ανωμοτί κατάθεση με συνημμένο φωτοαντίγραφο της υποβληθείσης δήλωσης αίτησης επιστροφής ΦΠΑ με την οποία καλούσε την ελεγχόμενη να προσέλθει στα γραφεία της υπηρεσίας τους, δηλαδή στην αρχή επικαλούνται ότι είναι άντρας και στην συνέχεια καλούνε την ελεγχόμενη… Βέβαια ο αγρότης δεν ανταποκρίθηκε στις προαναφερόμενες προσκλήσεις και δεν προσήλθε να καταθέσει ωε μάρτυς αναφορικά με τις συναλλαγές που απεικονίζονται στα ληφθέντα Δ.Α.Τ. αγοράς αγροτικών προϊόντων και το ΦΠΑ και στην συνέχεια του επέβαλαν τα σχετικά πρόστιμα.
Σημειωτέων είναι ότι ο εν λόγω αγρότης είχε αποβιώσει στις 21/9/2007 άραγε σε ποιο νεκροταφείο της περιοχής μας επεδώθησαν οι προσκλήσεις στις 9/12/09; Μήπως ο απεβιώσας αγρότης δεν έλαβε άδεια από τον Άγιο Πέτρο για να επισκεφτεί την υπηρεσία του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας. Και για του λόγου του αληθές σας επισυνάπτουμε φωτοτυπίες με την έκθεση προσωρινού ελέγχου με αριθμό υπόθεσης: 61795/12
Το όνομα του συγκεκριμένου είναι σβησμένο για ευνόητους λόγους. Στην σελίδα 4 παράγραφος 3 την πρόσκληση προσκόμισης  στοιχείων κλήσεις για κατάθεση, την σελίδα 19 που αναφέρει στις παρατηρήσεις ότι ο ελεγχόμενος έχει απεβίωσε την 21-9-2007 και την σελίδα 20 με συνημμένα η από 6/12/2012 έκθεση ελέγχου Κ.Β.Σ. η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας καθώς και τις υπογραφές της προϊσταμένης του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας και των ελεγκτών.
Μετά από όλα αυτά δικαιολογημένα οι φορολογούμενοι πολίτες και ειδικά οι πραγματικοί αγρότες του ειδικού καθεστώτος αντιδρούν λέγοντας ότι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Αυτό αναγκαζόμαστε να το κάνουμε και να το φέρουμε στο φως της δημοσιότητας για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι των υπουργείων τον πρόχειρο έλεγχο που γίνεται «και αν πάει και κανένας φυλακή δεν πειράζει βρε παιδιά».
Με αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς και ειδικότερα της ΔΟΥ Θήβας τι γίνεται; Που απλόχερα έβαζαν την υπογραφή τους και εισέπρατταν οι (μαϊμού) αγρότες τα εκατομμύρια ευρώ, θα τιμωρηθεί κανείς; Ή θα μείνουν στο απυρόβλητο.




thivapressnews


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο