Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Ρύθμιση οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία


Κύριε Υπουργέ,
     Στην νέα ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία προβλέπεται – απαιτείται η ρύθμιση οφειλών των συναδέλφων επαγγελματιών, βιοτεχνών, και εμπόρων εντός διμήνου διαφορετικά επικρέμεται, για πολλοστή φορά, η απειλή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (κατάσχεσης).
    Φαίνεται ότι το κράτος δεν λαμβάνει υπόψη ότι οι συνάδελφοι δεν ξέρουν τι να πρωτορυθμίσουν τώρα πια, δεν έχει δείξει να λαμβάνει στο ελάχιστο υπόψη τις κατά καιρούς προτάσεις μας, δείχνει ιδιαίτερη σπουδή δίωξη μικρό-οφειλετών και κυρίως φαίνεται να μην ενδιαφέρετε για το γεγονός ότι, προφανώς, προέχει η επιβίωση έναντι της εξυπηρέτησης των όποιων οφειλών, τις οποίες βεβαίως και δεν αρνούμαστε.
    Για μια ακόμη φορά παρακαλούμε για την προσέγγιση των θεμάτων αυτών με τρόπο που θα επιτρέπει και την εξυπηρέτηση των οφειλών και την επιβίωση μας.
Φοβούμαστε δε, ότι η συνέχιση της σκληρής, από πλευράς κράτους, στάσης, θα οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο ακόμη περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ενδεχομένως σε ακόμη περισσότερες αυτοκτονίες.

    Στο τέλος, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο μιας, εξ’ ανάγκης, γενικευμένης παύσης πληρωμών με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για όλες τις πλευρές.
   Κυρίως ας πάψουν οι απειλές.
    Το ότι τα νούμερα δεν «βγαίνουν» και δεν πρόκειται ποτέ να «βγουν» το γνωρίζουμε πια όλοι πολύ καλά.
    Ας μην υπάρξουν λοιπόν άλλες ανθρωποθυσίες στο βωμό μιας μάταιης, επί της ουσίας, επιδίωξης.

                               
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΤΣΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο