Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θηβαίος πολίτης: «Πήγαμε στην εμποροπανήγυρη Λιβαδειάς και μας αφαίρεσαν τις πινακίδες».

Αναγνώστης από την Θήβα, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας, επισκέφτηκε χθες το απόγευμα με την οικογένειά του την εμποροπανήγυρη Λιβαδειάς, και φεύγοντας διαπίστωσε ότι η τροχαία Λιβαδειάς έγραψε το αυτοκίνητό του και αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας του.



Συγκεκριμένα ο Θηβαίος πολίτης είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πίσω από το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, σε ανώνυμη οδό, όπως αναφέρει και η κλήση που βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

«Δεν υπήρχε σήμανση που να απαγορεύει τη στάθμευση, δεν υπήρχε παρεμπόδιση κυκλοφορίας, και η περιοχή μοιάζει έρημη και αγροτική» αναφέρει στην καταγγελία του.

«Ακόμη αφαίρεσαν τις πινακίδες από περίπου είκοσι αυτοκίνητα, στον ίδιο δρόμο».

«Ο Δήμαρχος μας καλωσόρισε στο παζάρι και στην πόλη της Λιβαδειάς άκομψα, και εμείς ήρθαμε να τους αφήσουμε λεφτά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

« Την  αρχική σκέψη να παραμείνουμε στη Λιβαδειά μέχρι αργά το βράδυ μας την άλλαξε αυτή η εξέλιξη, και επιστρέψαμε στη Θήβα» μας περιγράφει, ενώ εφιστά την προσοχή άλλων οδηγών που θα επισκεφτούν τη Λιβαδειά.

Εμείς ψάξαμε λίγο και βρήκαμε το σχετικό δελτίο τύπου που αναφέρει τις κυκλοφοριακές αλλαγές για όσο διάστημα θα λειτουργεί η εμποροπανήγυρη:

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των εμπόρων που θα συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη, παρακαλούμε όλους τους δημότες για την τήρηση των ακόλουθων κυκλοφοριακών αλλαγών για όσο διάστημα θα λειτουργεί η εμποροπανήγυρη:


  1. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στη διερχόμενη οδό από το Κ.Τ.Ε.Λ. έως το 9ο Δημοτικό Σχολείο.
  2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Διστόμου από το 9ο Δημοτικό Σχολείο έως το 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς.
  3. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος του περιφερειακού δρόμου στην οδό Διστόμου.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για την όποια πιθανή ενόχληση μπορεί να δημιουργηθεί ».

Επικοινωνήσαμε εκ' νέου με τον συμπολίτη μας να τον ενημερώσουμε για το σχετικό δελτίο τύπου και μας απάντησε ότι: «ο δρόμος που μου έγραψαν το αυτοκίνητο είναι πίσω από το ΚΤΕΛ και δεν έχει να κάνει με τους δρόμους που αναφέρουν στο δελτίο, που δεν έτυχε να δω πριν επισκεφτούμε τη Λιβαδειά.

Δεν γνωρίζω την περιοχή, απλά πάρκαρα γιατί είδα και άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Να λάβουν υπόψιν τους ότι επισκέπτονται την περιοχή και ξένοι επισκέπτες» μας λέει χαρακτηριστικά.

thivapost

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο