Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ Η ΘΗΒΑ. 1-1 ΣΤΑ ΛΕΥΚΤΡΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ…

Για κατάφωρη αδικία σε βάρος της ομάδας φωνάζουν στη Θήβα όπου έχουν σοβαρά παράπονα θεωρώντας άδικο το 1-1 που πήρε η ομάδα του Δημήτρη Μπούτσικου στα Λεύκτρα κόντρα στον Επαμεινώνδα, ένα αποτέλεσμα που την φέρνει μακριά από την κορυφή.

«Δεν πάει άλλο. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που μας αδικούν και μας στερούν τη νίκη. Δεν μπορεί κάποιοι να παίζουν με τους κόπους μας και τον ιδρώτα μας» θα πει ο αντιπρόεδρος της ομάδας Θανάσης Βυλλιώτης που προανήγγειλε μέσω του stereasports την παραίτησή του από το Δ.Σ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κατάφωρες αδικίες σε βάρος της Θήβας. Και σίγουρα δρομολογούνται κι άλλες εξελίξεις στο στρατόπεδο των Θηβαίων που αναμένεται όπως ακούγεται να αντιδράσουν δυναμικά.

Η ομάδα της Θήβας μιλάει για πεντακάθαρο οφ” σαϊντ το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Επαμεινώνδα και τα έχει με τον βοηθό Κατσιφή ο οποίος  και δεν υπέδειξε την παράβαση…

Οι εξελίξεις λοιπόν τρέχουν στο Θηβαϊκό στρατόπεδο και αναμένουμε…

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 35* με τον Γιώργο Βυλλιώτη ενώ στο α” μέρος είχαν και τις ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μόλις στο 46* έφεραν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Φώτη Λάμπρου με ένα γκολ που όπως είπαμε ξεσήκωσε τη θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενούμενων. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι παρ” ότι στο 90* ο Αποστόλου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βασιλείου.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσακανίκα στο 70*.

Επαμεινώνδας: Βασιλείου Α.,Ρόκας Ε., Τσακανίκας, Νικολάου (89* Πετεινάρης), Διαμαντής, Πελώνης, Κόντος, Πήλιουρης (48* Καναρής), Λάμπρου, Μακρυπούλιας (65* Χονδρόπουλος),  Παπαναστασίου.
Θήβα: Κουτρούμπας, Παναούλης, Γιουβανάκης, Ρουπάκας, Τσακανίκας, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης (67* Ανυφαντής),Τσοπανέλης, Αποστόλου, Λάμπρου, Κουτσοδήμος.

stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο