Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Σε αποχή από τα ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας καλούν οι φαντάροι - Εντείνονται οι αντιδράσεις ενάντια στα ιδιωτικά ΚΨΜ

Σε πολύ άσχημη θέση βρίσκεται προσωπικά ο ΥΕΘΑ, Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΣ, Αθ.Τσέλιος με την προκλητική αντιλαϊκή τους απόφαση να δώσουν τα ΚΨΜ σε ιδιώτη που κερδοσκοπεί εις βάρος χιλιάδων φαντάρων. Είναι ενδεικτικό ότι σε όλες τις Πυροβολαρχίες, σε όλες τις Μοίρες οι νεοσύλλεκτοι βγαίνουν μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι και ζητούν να φύγει ο Ιδιώτης που τους εκμεταλλεύεται οικονομικά.Οι γονείς τους καλούν καθημερινά τηλέφωνο τον Ταξίαρχο Διοικητή και εκφράζουν την αγανάκτηση τους, καθώς συνειδητοποιούν ότι από την λαική οικογένεια που βασανίζεται από την ανεργία, τη φτώχεια, τις απολύσεις, τους φόρους και τις βίαιες περικοπές κλέβουν εκατοντάδες ευρώ μηνιαίως για να κερδίσει ο Ιδιώτης.Όμως οι φοιτητές είναι στο πλευρό των φαντάρων. ήδη σε αρκετές σχολές, οι συνελεύσεις των φοιτητών έχουν καταδικάσει τις περικοπές εις βάρος των στρατιωτών.Παράλληλα, σχεδιάζεται η παρέμβαση τους στα Εστιατόρια που διατηρεί ο Κομπατσιάρης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

http://left.gr
ΘΗΒΑGR

“Χρυσές δουλειές” για το ιδιωτικό ΚΨΜ στο στρατόπεδο Θήβας

Η πελατεία των ιδιωτικών ΚΨΜ - Ένας πατέρας καταθέτει την εμπειρία του

“Χρυσές δουλειές” για τα ιδιωτικά ΚΨΜ. Πατέρας νεοσύλλεκτου στο στρατόπεδο της Θήβας όπου λειτουργεί πιλοτικά υπολόγισε την πελατεία.

Γραφει λοιπόν:

“Την πρώτη λοιπόν Κυριακή που λειτούργησε το επισκεπτήριο των φαντάρων κάνανε χρυσές δουλειές! Με ένα πρόχειρο λογαριασμό, 2.088 φαντάροι επί 2 τουλάχιστον γνωστούς μας κάνει 4.176 επισκέπτες. Συν τους 2088 φαντάρους ίσον 6.264 άτομα!!! Αν βγάλουμε κάποιους που λόγω απόστασης δεν ήρθαν ας πούμε 5.000. Έ, ρε γλέντια. Και σιγά μην ξέρουν τα παιδιά πως ΚΤΧ στις τυρόπιτες σημαίνει καταψυγμένη!
onalert.gr
Η μεγάλη αλητεία όμως έγινε το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ όπου γυρνώντας οι φαντάροι από την έξοδο τους απαγόρευσαν να βάλουν στην μονάδα οτιδήποτε φαγώσιμο “κατάσχοντας” τα σχετικά, σουβλάκια, κρουασάν, σοκολάτες κλπ.
Χωρίς να σκεφτούν αν τα είχαν αγοράσει από το υστέρημα τους ή των γονιών τους. Φεύγοντας μετά την ορκωμοσία θα τους τα επιστρέψουν; Ντροπή”.

 permisospress


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο