Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πολλά μετάλλια και απόλυτη επιτυχία για τον ΦΕΟΘ στο περιφερειακό πρωτάθλημα badminton

Φ.Ε.Ο.Θ.
ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ

Κυριακή 2/2/2014
Στη Θήβα και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας διεξήχθη  το περιφερειακό πρωτάθλημα badmintonτων κατηγοριών U-17 &U-11 με απόλυτη επιτυχία.
Για άλλη μια φορά ο ΦΕΟΘ διακρίθηκε, με πολλούς αθλητές του να φτάνουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους  κατακτώντας πάλι πολλά μετάλλια
Συγκεκριμένα: Ο αθλητής Μάριος  Μπουλίος παίκτης της μικρότερης κατηγορίας U-15 αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία U-17 τόσο στο απλό όσο και στο μικτό – διπλό παίζοντας με συμπαίκτρια την Μπάρτζου Παντελία της Αναγέννησης Λιβαδειάς κατακτώντας έτσι 2 χρυσά μετάλλια.
Η Κρουστάλη Δήμητρα παίκτρια και αυτή της κατηγορίας  U-15 κατακτά 2 μετάλλια.   Χρυσό στο διπλό κοριτσιών με συμπαίκτρια την Μιγιώνη Ελευθερία της ομάδας Φερενίκη Α.Σ. και αργυρό μετάλλιο παίζοντας σε ένα συναρπαστικό τελικό με την Μπάρτζου της Αναγέννησης και με 2-1 set.
H Βόγκλη  Βασιλική 2 μετάλλια. ¨Ένα αργυρό παίζοντας στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών και ένα χάλκινο κατακτώντας την 3η θέση στο απλό
Η Τσιώλη Αναστασία αργυρό μετάλλιο παίζοντας στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών με συμπαίκτρια τη Βόγκλη
Επίσης στην κατηγορία U-17 αγωνίστηκαν οι αθλητές Γαλανόπουλος Σπύρος, Χρήστου Πέτρος, Βενιζέλος Παναγιώτης, Παύλου Λάμπρος, Ζυγούρης  Ιωάννης, Λεοντάρη Αντωνία, Βενιζέλου Στέλλα, Χατζηλιάπη, Βουνάτσιου Βασιλική, Τσολάκου Αναστασία έχοντας πολύ καλή παρουσία οι περισσότεροι. Να τονιστεί ότι ο αθλητής Γαλανόπουλος που στο προηγούμενο περιφερειακό είχε πάρει το αργυρό μετάλλιο αγωνίστηκε με πυρετό όντας μια εβδομάδα άρρωστος και όπως ήταν αναμενόμενο γρήγορα εξαντλήθηκε.
Στην κατηγορία U-11 αγωνίστηκαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες : Μακρή Μαρία, Μαγκούτη-Τσόγκα Λαμπρινή,   Παπαχρήστου Δέσποινα, Ρούσσης  Θανάσης,Θεοδώρου Αλέξανδρος   και   ο  Ζαχόπουλος Δημήτρης.Οι  μικροί αθλητές αν και αγωνίστηκαν  για δεύτερη φορά  κατάφεραν πολύ καλά αποτελέσματα. Ξεχώρισε η Μακρή  Μαρία η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
Οι Περιφερειακοί αγώνες συνεχίζονται  με την κατηγορία U-13 που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο στη Λιβαδειά.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται πάντα επιτυχίες.






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο