Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Έκρυβαν όπλα σε αγρόκτημα στο Καναβάρι Βοιωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (01-02-2014) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τέσσερις (4) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28, 26 και 25 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τους τέσσερις αλλοδαπούς εντός εγκαταλελειμμένης γεώτρησης, σε αγρόκτημα στην περιοχή του Καναβαρίου Θηβών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από ρίζα παρακείμενου δέντρου, περιτυλιγμένα σε πλαστική σακούλα και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πιστόλι κρότου με τη γεμιστήρα του και
δέκα (10) φυσίγγια, διαμετρήματος 0,22 cal, τύπου magnum.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε επίσης ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Επιπλέον ο 27χρονος είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, καθώς την 06-02-2013 είχε απελαθεί, σύμφωνα με την από 29-01-2013 απόφαση απέλασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.
 
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο