Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινώνει και επίσημα την κάθοδο του στην Περιφέρεια ο Κ.Μπακογιάννης

Απο αρχές του Γενάρη σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στο " PO" ότι η κάθοδος του δημάρχου Καρπενησίου για υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι δεδομένη μετά και την συγκατάθεση της Συγγρού.
Όλο αυτο τον καιρό ο ίδιος ο Μπακογιάννης μπορεί να αρνούνταν κάτι τέτοιο ,ναι μεν δεν το απέκλειε κατηγορηματικά αλλά και απο την άλλη είχε ήδη ξεκινήσει συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη της Στερεάς.
Έτσι ήρθε η ώρα και επίσημα ο ίδιος να ανακοινώσει την καθοδό του στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειάρχης.Απο ότι διαρρέουν οι συνεργάτες του αυτό θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι απο το Καρπενήσι.
Βασική επιδίωξη του Κώστα Μπακογιάννη είναι να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο τόσο με νέα και άφθαρτα πρόσωπα που έχουν όρεξη για δουλειά  όσο και με έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες ανεξάρτητα τον πολιτικό χώρο που ανήκουν.
Βέβαια το στοίχημα αυτό θα το κερδίσει αν καταφέρει να μην υποπέσει στις όποιες κομματικές
πιέσεις για τοποθέτηση κομματικών στελεχών.
Το στοίχημα αυτό το κέρδισε στο Καρπενήσι.Να δούμε αν θα μπορέσει να το καταφέρει και στην Περιφέρεια που και πιο δύσκολα είναι τα πράγματα αλλά και μπαίνει σε μονοπάτια που δεν γνωρίζει.

prasiaonline

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο