Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Βοιωτία: Εγκληματική οργάνωση έκανε 11 διαρρήξεις σε 10 μέρες - Χειροπέδες στον Αλβανό εγκέφαλο!

Η σύλληψη του 33χρονου Αλβανού έγινε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση. Όπως προέκυψε από την έρευνα...

ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Ωρωπού.Ειδικότερα, αφού εντόπιζαν οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβίαζαν, κυρίως βραδινές ώρες, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι το τελευταίο δεκαήμερο έχουν διαπράξει 11 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Ωρωπού σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Ωρωπού βρέθηκαν εντός νάιλον σακούλας και κατασχέθηκαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. newsit

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο