Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σύσκεψη στελεχών ΔΗΜΑΡ για ευρωεκλογές.

Διευρυμένη σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜΑΡ από τη Στερεά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Απριλίου  στη Λιβαδειά, με στόχο να επιλυθούν οργανωτικά ζητήματα, ενόψει  των ευρωεκλογών, ώστε να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι θέσεις του κόμματος.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από τη Στερεά, ο Γραμματέας του Περιφερειακού Γραφείου, οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Οργανώσεων , οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έλκουν καταγωγή από τη Στερεά κι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στόχος της ΔΗΜΑΡ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο βουλευτής Δημήτρης Αναγνωστάκης, είναι να συμβάλλει στην αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και από την Ευρώπη της λιτότητας να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της Αλληλεγγύης.
Χαρακτηριστικά ο βουλευτής και υπεύθυνος του κόμματος για τη Στερεά δήλωσε τα εξής:
"Αποφασίζουμε για την Ελλάδα, αποφασίζουμε για την Ευρώπη. Η ψήφος μας έχει επιρροή, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον μας. Διεκδικούμε αλλαγή πολιτικών, με ανάπτυξη, πλήρη απασχόληση και οικολογική ευαισθησία. Με ισχυρό κράτος πρόνοιας και κράτος δικαίου. Με μείωση των ανισοτήτων και σύγκλιση των κρατών. Με ισότιμες σχέσεις μεταξύ των κρατών και πολιτική ενοποίηση.
Εντασσόμαστε στην ευρωπαϊκή ομάδα “Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών’’ και αγωνιζόμαστε με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, για την αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη.
Ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Αλλάζουμε τους συσχετισμούς. Υπερβαίνουμε τα αδιέξοδα της συντηρητικής πολιτικής της κυβέρνησης και του λαϊκισμού της αντιπολίτευσης. Ενισχύουμε τον αυτόνομο προοδευτικό πόλο, για να οδηγηθούμε από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα της ανασυγκρότησης.
Ζητάμε από τους πολίτες της Στερεάς και της χώρας, τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς-Προοδευτικής Συνεργασίας, για να επιβάλουμε προοδευτικές λύσεις, με ευθύνη απέναντι στη χώρα και την κοινωνία. Για μια νέα συμφωνία με τους εταίρους που θα μειώσει ουσιαστικά το χρέος και θα ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη, με έμφαση στην απασχόληση και στην κοινωνική συνοχή".

Αναγνωστάκης Δημήτρης
                                                                                        Βουλευτής Εύβοιας      
                                                                                                     Χαλκίδα, 22/04/2014


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο