Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Επίσκεψη στα Βάγια από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κόρδατζη

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:
Επίσκεψη στα Βάγια


   Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΗΒΑΣ μαζί με υποψηφίους από τα Βάγια επισκέφτηκαν την Πέμπτη 24 Απριλίου  τα Βάγια. Επικεφαλής ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κόρδατζης.

    Πρώτος σταθμός ήταν η λαϊκή αγορά όπου ακούστηκαν τα παράπονα των πωλητών για το μειωμένο τζίρο και για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει.
   Θετικά μηνύματα για την υποστήριξη του συνδυασμού έδωσαν οι πελάτες της λαϊκής που δήλωναν απογοητευμένοι από το θεσμό του Καλλικράτη αλλά και από το … μη έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
       Δεύτερος, και σπουδαιότερος σταθμός, ήταν το ΚΑΠΗ Βαγίων. Εδώ, έγινε γόνιμη συζήτηση με τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και τους εργαζόμενους του.
        Οι προτάσεις και η σοφία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας εξέπληξαν όλο το κλιμάκιο του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΘΗΒΑΣ. Υποσχεθήκαμε ότι θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τις απόψεις τους.
     Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη συνέχιση του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” και την αβεβαιότητά τους για το εργασιακό τους μέλλον μιας και το πρόγραμμα λήγει το Σεπτέμβριο του 2014.
      Η παράταξή μας συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και θα κινηθεί στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου καθώς και στο δημόσιο χαρακτήρα τους.  
    Τέλος,έγινε επίσκεψη στο Δημαρχείο και το ΚΕΠ Βαγίων. Ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι για το πρόγραμμα του συνδυασμού που αφορά τη Δημοτική Ενότητα Βαγίων και δηλώθηκε η μελλοντική συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου.
    Δόθηκε η υπόσχεση ότι, σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού, θα γίνεται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα Βάγια σε τακτά χρονικά διαστήματα με θέματα ημερήσιας διάταξης ζητήματα που αφορούν την περιοχή.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο