Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα επισκέψεων Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη από 1η έως και 4η Μαΐου 2014

Στο Πετρωτό Φθιώτιδας θα περάσει την Πρωτομαγιά ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συνεχίζοντας την περιοδεία του ανά τη Στερεά Ελλάδα.Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 2 Μαΐου, θα αναχωρήσει για τη Σκύρο όπου και θα επισκεφθεί στις 13:00 την Φάρμα Αναπαραγωγής Σκυριανού Αλόγου και στις 14:00 τα μουσεία του νησιού. Στις 14:30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο, όπου και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο, κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, ενώ λίγο μετά τις 19:00 θα βρίσκεται στη Χώρα του νησιού, όπου θα παραβρεθεί στο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία της Χώρας, με αφορμή την έλευση της αποστολής του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας, στο πλαίσιο της δράσης «Ζωή στους βράχους του Αιγαίου».

Το Σάββατο 3 Μαΐου, θα φτάσει στην Κύμη, όπου θα συναντηθεί το πρωί με τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου, κ. Σεραφείμ και θα επισκεφθεί το νοσοκομείο της περιοχής. Τέλος θα συνεχίσει την ίδια ημέρα, με την επίσκεψή του στο Αυλωνάρι.

Την Κυριακή 4 Μαΐου, θα βρίσκεται στη Φθιώτιδα όπου θα επισκεφθεί την Αμφίκλεια, την Τιθορέα και την Ελάτεια.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο