Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του Π.Α.ΜΕ. στο Πεζόδρομο της Θήβας

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του Π.Α.ΜΕ. στο Πεζόδρομο της Θήβας. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δεληκωνσταντής Παναγιώτης μέλος του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Γκούμας Δημήτρης μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Θήβας και μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας.
Στη κεντρική ομιλία έγινε λόγος για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής αλλά και για το καθήκον που βρίσκεται μπροστά μας για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση. Στο τέλος έγινε κάλεσμα για υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο και την περιφέρεια.

Τονίστηκε χαρακτηριστικά πως «οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να παρασυρθούν από τους πολλούς σωτήρες και τα μεγάλα λόγια, αλλά να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να κρίνουν τις πολιτικές δυνάμεις, με βάση τη στάση τους απέναντι στη ζωή τους, τη στάση που κράτησαν στα προβλήματά τους,  στους λαϊκούς αγώνες, τη στάση τους στο συνδικαλιστικό κίνημα. Με τίνος τα συμφέροντα είναι. Το δικό μας συμφέρον είναι στις εκλογές όλοι όσοι είναι με την Ε.Ε., με την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, με τους κοινωνικούς διαλόγους και τη ταξική ειρήνη να βγουν από τη κάλπη ανίσχυροι, φοβισμένοι, να πιάσουν πάτο.  Το συμφέρον μας είναι να βγουν πιο ενισχυμένες οι δυνάμεις που θα στηρίξουν την οργάνωση της εργατικής τάξης, τη συγκρότηση της Λαικής  Συμμαχίας και θα είναι δίπλα σε όσους αγωνίζονται.»


01/05/2014








Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο