Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

40 χρόνια Μινωϊκές Γραμμές

Τα 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ στην Ελλάδα γιόρτασαν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 πάνω στο ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ οι άνθρωποι της εταιρείας καθώς και πλήθος κόσμου.
Στην εκδήλωση πάνω στο ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ παραβρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στις 5 Ιουλίου του 1974, το ταξίδι για τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ είχε μόλις αρχίσει.
Εκείνη τη χρονιά βάλαμε στόχο, η Κρήτη μας, να αποκτήσει τα πλέον αξιόπλοα πλοία στην Ελλάδα… και το πετύχαμε! Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας, εμείς, οι άνθρωποι των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ είμαστε περήφανοι που σας ταξιδεύουμε με τον καλύτερο στόλο της Μεσογείου … Για εμάς το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ!»
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης, με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ταξίδι με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Μανωλιούδης με τον Βαγγέλη Πυθαρούλη, οι οποίοι ερμήνευσαν πληθώρα τραγουδιών.
Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης προσέφερε στους παρευρισκόμενους εκλεκτής ποιότητας κρασιά των μελών του, από τους κρητικούς αμπελώνες.
Το πλήρωμα του πλοίου προσέφερε στους καλεσμένους κέρασμα σε μπουφέ.
Να ευχαριστήσουμε τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και τον πλοίαρχο του ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ καπτ Νίκο Λιοδάκη για την φιλοξενία στο πλοίο με τις καλύτερες ευχές μας.
Για το arxipelagos.com
Νίκος Δημητριάδης
DSC_0536 αντίγραφο DSC_0537 αντίγραφο DSC_0538 αντίγραφο DSC_0542 αντίγραφο DSC_0543 αντίγραφο DSC_0546 αντίγραφο DSC_0554 αντίγραφο DSC_0556 αντίγραφο DSC_0567 αντίγραφο DSC_0568 αντίγραφο
arxipelagos

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο